.win domeinnaam registreren

Registreer je .WIN domein

€29,75
P/JAAR

Over de .win domeinextensie

Achtergrondinformatie .win domein

Er komen steeds meer nieuwe domeinextensies bij. Het .win domein is daar ook één van. Met de komst van deze nieuwe domeinextensies wordt het steeds gemakkelijker om jouw gewenste domeinnaam vast te leggen.

.Win is niet de enige nieuwe gTLD bij SoHosted. Bekijk voor meer nieuwe gTLD’s ook het overzicht van alle domeinextensies.

Wanneer registreer je een .win domeinnaam?

Een “win”domeinnaam kun je erg goed inzetten voor websites die gericht zijn op winacties. Daarnaast wordt op internet de term “win” ook gebruikt voor een succes. Dit succes kan over allerlei onderwerpen gaan. Je bent daarom niet beperkt aan één bepaald onderwerp!

Een .win domeinnaam biedt je veel alternatieven bij het kiezen van een geschikte domeinnaam. Kom je erachter dat je gewenste domeinnaam al bezet is als een .nl of .com? Geen paniek, grote kans dat deze domeinnaam nog wel beschikbaar is als .win domein! Daarbij komt dat je domeinnaam nu veel meer zal opvallen, waardoor hij beter wordt onthouden.

Reden genoeg dus om te checken of jouw domein nog beschikbaar is! Controleer bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en registreer direct je .win domeinnaam!


Waarom voor een .win domein van sohosted kiezen?

Wil je een .win domein registreren? Omdat wij ruim 15 jaar ervaring hebben is je .win domein bij ons in goede handen. Er zijn genoeg webhosters waar je een .win domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder lees je wat belangrijk is om op te letten bij het registreren van een domeinnaam..

Vaste lage prijzen

Voordelig een .win domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.win domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.win domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .win domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .win domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .win domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. Een .win domeinnaam is voor iedereen vrij te registreren. Met een .win domein val je op en heb je een goede plek om je prijsvragen, winacties of opvallende content te laten zien.
Tijdens het bestellen van je .win domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .win domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.