.wine domeinnaam registreren

Registreer je .WINE domein

€51,99
P/JAAR

Over de .wine domeinextensie

.wine achtergrondinformatie

.Wine is één van de nieuwe gTLDs (hetgeen achter de “.”). Deze nieuwe gTLDs zorgen ervoor dat domeinnamen meer van elkaar kunnen verschillen.

Het wordt steeds moeilijker om een geschikte domeinnaam te vinden. Dit leidt al snel tot langere domeinnamen. Door de introductie van de nieuwe gTLDs, zoals de .wine domeinextensie, kun je veel gemakkelijker een korte domeinnaam registreren.

<h3:voor wie is een .wine domeinnaam?
Met een .wine domeinnaam laat je zien dat je website is gericht op de wijnindustrie. Zo kunnen vergelijkingssites met de lekkerste wijnen profiteren van de .wine domeinnaam. Ook wanneer je wijn verkoop via je website kan de .wine extensie je helpen.

Hiermee is de .wine extensie perfect te gebruiken door iedereen die houdt van een lekker wijntje.

Het registreren van een korte, pakkende domeinnaam kan lastig zijn. Dit komt doordat de korte, pakkende domeinnamen erg schaars zijn. Je kunt natuurlijk de gewenste domeinnaam overkopen van de huidige eigenaar, maar dit kan behoorlijk duur zijn. Met de komst van de nieuwe gTLD’s zijn er volop kansen om je gewenste domeinnaam voor weinig geld te registreren. Zo kun je relatief makkelijk in het bezit komen van een domeinnaam die perfect is voor jouw website, webshop of blog.

Reden genoeg dus om nu te checken of je gewenste .wine domeinnaam nog beschikbaar is!


Waarom voor een .wine domein van sohosted kiezen?

Je domein is bij SoHosted altijd in goede handen. Zo hebben we ruim 15 jaar ervaring met webhosting en domeinregistraties. Hieronder vertellen we je wat wij belangrijk vinden in onze dienstverlening.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .wine domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.wine domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.wine domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .wine domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .wine domeinnaam

Na je bestelling gaan wij je .wine domeinnaam direct voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .wine domeinnaam registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Met een .wine domeinnaam laat je zien dat je gericht bent op de wijnindustrie. Heb je een vergelijkingssite voor wijn? Of verkoop je misschien de lekkerste wijnen via je website? Kies dan voor een wine domeinnaam.
Tijdens het bestellen van je .wine domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .wine domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Het registreren van een .wine domein is heel eenvoudig. Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt om het domein te verhuizen. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.