Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.work domeinnaam registreren

Registreer je .WORK domein

€19,99
P/JAAR

Over de .work domeinextensie

.work achtergrondinformatie

.Work is een van de nieuwste domeinextensies. Samen met vele andere domeinextensies zorgt het .work domein voor meer variatie op internet. Hierdoor zijn er veel meer domeinnamen beschikbaar.

Een domeinnaam die bezet was met de .nl extensie is nu wel te registreren als .work domeinnaam. Met een .work domeinnaam val je meer op en heb je grote kans dat je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is!

Wanneer registreer je een .work domeinnaam?

Laat met een .work domeinnaam zien dat je zaken voor elkaar krijgt. Bezoekers zien aan de domeinnaam dat jij werk voor elkaar krijgt. `Werk´ is een breed begrip. Daardoor is deze domeinextensie op verschillende vlakken in te zetten.

Wil jij je website ook meer laten opvallen? Kies dan voor een .work domeinnaam.


Waarom voor een .work domein van sohosted kiezen?

Wanneer je van plan bent om een .work domein te registreren dan heb je keuze uit verschillende webhosters. Het is daarom belangrijk om goed te kijken naar de verschillen, deze vind je vaak in de technische mogelijkheden en in de prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .work domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .work domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.work domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.work domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .work domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .work domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .work domeinnaam is voor iedereen geschikt die zijn of haar werk tentoon wil stellen. Heb je een website waar je jouw werk aanbiedt of tentoonstelt? Kies dan voor een .work domeinnaam.
Ja, dat is heel eenvoudig. Tijdens het bestellen van je .work domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .work domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.