Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.world domeinnaam registreren

Registreer je .WORLD domein

€39,99
P/JAAR

Over de .world domeinextensie

Wat is de .world extensie

Het .world domein is een van nieuwste domeinextensies bij SoHosted. Sinds 2014 worden er periodiek nieuwe domeinextensies geïntroduceerd. Deze zijn bedoeld om je beter te kunnen onderscheiden op internet.

Het kan soms best lastig zijn om een goede domeinnaam te registreren. Daarom biedt de .world extensie veel nieuwe kansen voor bestaande en nieuwe website-eigenaren om een korte, herkenbare domeinnaam te registreren voor hun website. Zo kun je voor weinig geld al in het bezit zijn van een domeinnaam die erg geschikt is voor je website.

Bekijk ook het overzicht van al onze domeinextensies.

Waarom een .world domeinnaam?

Met een .world domeinnaam heb je de wereld aan je voeten. Met deze extensie laat je zien dat je wereldwijd georiënteerd bent. Anders dan bij een .nl of .be domeinnaam, ben je niet beperkt tot een land of regio.

Wil jij ook je eigen .world domeinnaam registreren? Check dan bovenaan deze pagina of je gewenste domein nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe .world domein te registreren.


Waarom je .world domein bij SoHosted registreren?

Een .cars domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen en kom je niet voor verassingen te staan. Daarnaast hebben we al 10 jaar lang ervaring met domeinregistratie dus we weten waar we mee bezig zijn ;-).

Vaste lage prijzen

Voordelig een .world domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.world domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.world domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .world domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .world domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .world domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om een website te richten op de internationale markt. Daarnaast kan de .world extensie goed worden ingezet als creatieve invulling zoals: auto.world, movie.world etc.
Tijdens het bestellen van je .world domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .world domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.