.wtf domeinnaam registreren

Registreer je .WTF domein

€39,99
P/JAAR

Over de .wtf domeinextensie

.wtf achtergrondinformatie

WTF heeft internationaal dezelfde betekenis, die van schokkende en opvallende zaken. Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben of je bezoekers jou kunnen vinden. Het .wtf domein is een van de recent gelanceerde gTLD’s (Generieke Top Level Domains). Deze gTLD’s zijn bedoeld om je beter te kunnen onderscheiden op het internet. Naast dat een .wtf domeinnaam erg opvalt, laat je hiermee ook zien wat je bezoekers kunnen verwachten op je website.

Wanneer registreer je een .wtf domeinnaam?

“WTF” is uitstekend te gebruiken voor websites met schokkende, verrassende of vernieuwende content. Natuurlijk kun je deze domeinextensie ook perfect gebruiken wanneer je op een speelse wijze meer aandacht naar je website wilt trekken. Met een .wtf domeinnaam laat je meteen zien wat je bezoekers op jouw website kunnen verwachten.

Wil jij ook een .wtf domeinnaam registreren? Check dan bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe domein te registreren.


Waarom een .wtf domein bij SoHosted registreren?

Wanneer je een domeinnaam wilt registreren zoals een .wtf domein dan is het belangrijk om te kijken naar de technische mogelijkheden en prijzen van de webhoster. Hieronder lees je waar je op moet letten en waarom je .wtf domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .wtf domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.wtf domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.wtf domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .wtf domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .wtf domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .wtfdomein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. In verschillende sectoren kan een .wtfdomein extensie worden ingezet. Een .wtf domeinnaam is voor iedereen vrij te registreren.
Tijdens het bestellen van je .wtf domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .wtf domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.