.yoga domeinnaam registreren

Registreer je .yoga domein

€29,50
P/JAAR

Over de .yoga domeinextensie

”Omhoogkijkende hond”, ”De Cobra” en ”De Strijder”. Het zijn slechts enkele yogaposities die de laatste jaren massaal worden uitgeoefend door menig Nederlander.

Tijd voor SoHosted dus om ook ons steentje aan de mentale en fysieke gezondheid bij te dragen en een .Yoga domeinextensie te lanceren. Met de .Yoga domeinextensie laat jij weten dat je mensen verder verder helpt hun lichaam en geest te ontwikkelen.

Dit kan op allerlei manieren; video’s, how-to artikelen of bijvoorbeeld lessen thuis. Met de .Yoga domeinextensie vinden mensen op zoek naar een moment voor zichzelf jou om hun verder te helpen.

Waarom een .yoga domein registreren?

Het registreren van een .yoga domeinnaam is handig voor jouw nieuwe website voor de volgende redenen;

  • Je wilt opvallen tussen de andere zoekresultaten in zoekmachines zoals Google. Tussen alle .nl en .com zoekresultaten zien bezoekers direct dat jouw website gaat over dat waar ze naar zoeken; yoga;
  • Makkelijker te onthouden. Websitenamen met kortere namen en opvallende namen worden makkelijker onthouden. Bijvoorbeeld: cursusyoga.nl wordt cursus.yoga. Dit zorgt weer voor terugkerende bezoekers;
  • De websitenaam die je wilt is al bezet op de traditionele extensies. Omdat de punt Yoga domeinextensie nieuw zijn is de kans groot dat je websitenaam op deze extensie nog wel beschikbaar is;
  • Jij wilt jouw website richten op een internationaal publiek. Met extensies die gebonden zijn aan landen, zoals .nl of .be is dit lastig. De .Yoga extensie richt zich niet op één land, de wereld licht dus aan je voeten!

Voorbeelden van een .Yoga domein

  • allesover.yoga
  • lichaamengeest.yoga
  • yogaschoolamsterdam.yoga
  • cursus.yoga

Waarom een .yoga domeinnaam van SoHosted?

Een .yoga domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .yoga domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.yoga domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.yoga domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .yoga domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .yoga domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .yoga domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .yoga domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen .yoga domeinnaam!
.Yoga is een slimme keuze als je een service levert gericht op yoga.Bied je bijvoorbeeld een cursus aan? Of kunnen mensen bij jou terecht voor beginnersinstructies? Kies dan een .Yoga domeinnaam en onderscheid jezelf van de competitie.
Ja, de .yoga domeinextensie je verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .yoga domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de punt yoga domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.