.zone domeinnaam registreren

Registreer je .ZONE domein

€29,75
P/JAAR

Over de .zone domeinextensie

.zone achtergrondinformatie

De .zone domeinextensie is een van de recent gelanceerde gTLD’s (Generieke Top Level Domains). De nieuwe generieke extnsies helpen om je beter te kunnen onderscheiden op het internet.

Een mooie domeinnaam in combinatie met een relevante domeinextensie helpt je bezoekers maar ook zoekmachines (zoals Google) om beter te begrijpen waar jouw website over gaat. Bekijk voor meer generieke domeinextensies ook het overzicht van al onze domeinextensies.

Is een .zone domeinnaam iets voor mij?

De .zone domeinextensie heeft eindeloze mogelijkheden en is hierdoor breed inzetbaar. Door de internationale toepasbaarheid van het woord ‘zone’ is de .zone domeinnaam niet gebonden aan een bepaalde regio zoals een .nl domein.

Check bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om een nieuwe .zone domeinnaam te registreren.


Waarom voor een .zone domein van sohosted kiezen?

Er zijn verschillende webhosters waar je een .zone domein kunt registreren, de verschillen zitten niet in de domeinnaam maar in de mogelijkheden die de webhoster biedt. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .zone domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .zone domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.zone domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.zone domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .zone domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .zone domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .zone domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. Een regio, streek of gebied kan goed worden uitgelicht door een .zone domeinnaam te gebruiken.
Tijdens het bestellen van je .zone domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .zone domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.