Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

SSL certificaat inschakelen

BEGINNERSHANDLEIDING

beginnershandleiding sohosted – hoofdstuk 2.2

Leuk dat je klant bent bij SoHosted! Met onze handige beginnershandleiding helpen we je op weg zodat je zelfstandig aan de slag kunt met je hostingpakket en je website.

In hoofdstuk 2.2 van de beginnershandleiding vertellen we je hoe je een SSL-certificaat inschakelt in het Plesk control panel van SoHosted.
Een SSL-certificaat is een toevoeging aan je webhostingpakket, die ervoor zorgt dat de verbinding tussen de webruimte en de bezoeker beveiligd is. Alle data die tussen de bezoeker en de website plaatsvindt wordt hierdoor beveiligd. De zoekmachine van Google kan zien of jij een beveiligde website hebt, beveiligde websites komen hoger in de zoekresultaten van Google. Op onze SSL certificaat pagina lees je meer informatie over het belang van SSL.

Na het inschakelen van je SSL-certificaat komt nog niet elke bezoeker automatisch op de beveiligde verbinding. Daarvoor moet je eerst alle bezoekers doorsturen door middel van een .htaccess-bestand. Hoe je zo’n bestand instelt lees je in de veelgestelde vraag: Hoe kan ik alle bezoekers van mijn website via HTTPS laten verbinden?

Na het bekijken van onderstaande video is het inschakelen van een SSL-certificaat super eenvoudig!

In deze video leer je het volgende:

  • SSL-certificaat bestellen
  • Installatiecheck
  • Hostinginstellingen
  • SSL-certificaat inschakelen

Duur van de video: 1:53 min