Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

SoHosted expert service

HULP NODIG? HUUR EEN SOHOSTED EXPERT IN

Ons ultieme doel is om jou te helpen om online succesvol te zijn! Dit doen we door snelle, betrouwbare hosting aan te bieden met slimme software zodat jij tijd en geld bespaart én je websites razendsnel laden. Wij zorgen voor de hosting, jij zorgt voor het bouwen en onderhouden van je website.

Toch kan het voorkomen dat ondanks dat je zelf verantwoordelijk bent voor je website en e-mail, je een probleem tegenkomt wat je niet of lastig kunt oplossen. We begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn, daarom kun je vanaf nu een SoHosted Expert inschakelen die jouw probleem graag voor je oplost. Het kan ook zijn dat je eigen programmeur, webbouwer of internetbureau geen tijd voor je heeft of heel duur is. Ook in dat geval helpen we je graag verder.

Een SoHosted Expert is een SoHosted-medewerker of partner die voor je aan de slag gaat om je technische problemen die je webbouwer, programmeur of jijzelf normaal gesproken uitvoert, te verhelpen.


Onze experts helpen je graag met de volgende diensten:

1. Websitereparatie

Werkt je website niet meer zoals je gewend bent? Bijvoorbeeld door het updaten van je CMS, plugins of omdat je website gehackt is? Een programmeur of websitebouwer kan dan vaak helpen. Heb je geen programmeur of websitebouwer en lukt het je zelf niet? Huur dan een SoHosted expert in. Voor € 79,00 per uur repareren wij je website zodat je hier zelf geen werk van hebt! Klik op Websitereparatie aanvragen om naar het aanvraagformulier te gaan.

Website Reparatie

2. Back-up terugplaatsen

Via ons Plesk control panel kun je eenvoudig zelf een back-up maken van je hostingpakket. Is er iets fout gegaan met je website en heb je zelf geen back-up gemaakt? Geen paniek! In geval van nood kunnen wij in de meeste gevallen een noodback-up voor je opzoeken en terugplaatsen. Voor € 79,00 per uur zorgen wij dat er een back-up wordt teruggeplaatst. Klik op Back-up aanvragen om naar het aanvraagformulier te gaan. Zelf aan de slag? Bekijk onze veelgestelde vraag hoe zet ik een backup terug?

backup-terugplaatsen

Verhuisservice

3. WEBSITE VERHUIZEN

Verhuisservice extern

Wil jij ook gebruikmaken van onze razendsnelle webhosting en enthousiaste service maar draait je website nog bij een andere hoster? Dan zal je eerst je website moeten verhuizen naar SoHosted. Kom je er zelf niet uit of laat je de verhuizing liever over aan een expert? Wanneer je kiest voor de verhuisservice van SoHosted regelen wij de verhuizing van je website en eventuele e-mail. Voor € 79,00 per uur verzorgen wij de complete verhuizing (inclusief e-mail)! Klik op Verhuisservice extern aanvragen om naar het aanvraagformulier te gaan. Zelf aan de slag? Bekijk de verhuizen naar SoHosted handleiding.

Ben je een nieuwe klant en kies je voor een hostingpakket met een 3-jarig contract of voor onze WordPress hosting? Dan kun je gebruikmaken van onze gratis verhuisservice! 

Verhuisservice intern

Ben je al wel klant bij SoHosted maar wil je jouw website verhuizen naar een andere SoHosted server, bijvoorbeeld omdat je van shared hosting over wil naar een managed VPS? Ook dat kunnen onze SoHosted Experts voor je regelen. Omdat je al klant bij ons bent kunnen we je website voor slechts € 59,00 per uur (inclusief e-mail) verhuizen naar een andere server en alles correct voor je instellen. Klik op Verhuisservice intern aanvragen om naar het aanvraagformulier te gaan.

4. Overige werkzaamheden

Heb je hulp nodig van onze SoHosted experts maar staat je dienst niet vermeld? We kijken graag of we je kunnen helpen en maken vervolgens een prijsindicatie voor je. We hanteren een uurtarief van € 79,00. Klik op Overige werkzaamheden aanvragen om naar het aanvraagformulier te gaan.

Overige werkzaamheden

SoHosted expert service aanvragen

Let op, voor de SoHosted Expert Service gelden de volgende voorwaarden: Deze diensten worden geleverd op basis van best effort. Wij sturen je een tijdsindicatie over wanneer we de werkzaamheden verwachten te gaan uitvoeren, hier kunnen echter geen rechten aan ontleend worden. De gecommuniceerde prijzen zijn per uur, exclusief BTW. We zullen je vooraf een inschatting sturen van het aantal uren en de prijs. Indien we toch langer bezig zijn dan verwacht, zullen we eerst contact met je opnemen om te overleggen of je akkoord bent met de extra hoeveelheid tijd die we nodig hebben om je probleem op te lossen.

Beschrijf hier zo uitgebreid mogelijk het probleem en de huidige situatie.

Beschrijf hier zo uitgebreid mogelijk de gewenste situatie en wat je precies van ons verwacht.

Omschrijf hier overige informatie die we nodig hebben om het probleem voor je op te lossen. Vragen of opmerkingen kun je hier ook kwijt.