Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

Veelgestelde vragen

 

Ik overschrijd mijn schijfruimte of dataverkeer, wat nu?

Je ontvangt bericht van ons als je meer schijfruimte of dataverkeer verbruikt dan is toegestaan. Dit kan je oplossen door het verbruik te beperken of je hostingpakket te upgraden.

Schijfruimte

Als je teveel schijfruimte gebruikt dan raden we aan het verbruik te verminderen. Wij zien vaak dat er onnodig veel bestanden of erg grote bestanden op een hostingpakket staan. Hieronder tref je daarom een aantal tips om dit aan te pakken.

Onnodige bestanden
Controleer of er nog bestanden op de webruimte staan die je website niet meer gebruikt. Bijvoorbeeld een oude website of afbeelingen die niet meer op je website zichbaar zijn.

Afbeeldingen
Verklein afbeeldingen voordat je deze op je hostingpakket plaatst en controleer of je CMS (zoals WordPress) er niet onnodige kopiƫn van maakt. Dit heeft als bijkomend voordeel dat het je website een stuk sneller maakt!

Dataverkeer

Elke bezoeker van je website moet deze downloaden om hem te kunnen bekijken. Als je er bijvoorbeeld veel grote afbeeldingen op hebt staan of net even wat meer bezoekers hebt dan normaal, dan kan je het limiet van je hostingpakket overschrijden. Ook dan raden we aan het verbruik te verminderen. Dit kan je doen door bestanden te verkleinen of deze (tijdelijk) van de website te verwijderen.

Hou er rekening mee dat wanneer het datalimiet overschreden is, dit de rest van de maand zo zal blijven. Wij resetten het verbruik elke eerste dag van de maand naar nul.

Fair Use Policy

Het is ook mogelijk dat je bericht ontvangt omdat je je hostingpakket ergens voor gebruikt dat niet de bedoeling is. In dat geval is onze Fair Use Policy van toepassing en moet het gebruik aangepast worden.

Wat vind je van dit antwoord?

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op met onze helpdesk!

 

Contactpagina