Veelgestelde vragen

 

Ik overschrijd mijn schijfruimte of dataverkeer, wat nu?

Dit artikel laat jou zien wat je kunt doen wanneer je van ons een bericht ontvangt met de melding dat je jouw schijfruimte of dataverkeer hebt overschreden.

Wat moet je weten?

Indien je meer schijfruimte of dataverkeer verbruikt dan is toegestaan ontvang je een e-mailbericht met de melding je verbruik terug te dringen.

Hoe los ik het op?

In geval van een overschrijding van je schijfruimte wordt je geadviseerd enkele grote bestanden te verwijderen. In geval van een overschrijding van je dataverkeer wordt jou geadviseerd enkele veel gedownloade bestanden te verplaatsen of te verwijderen. Wil je juist deze bestanden bewust aanbieden dan is het altijd mogelijk om jouw pakket te upgraden in Mijn SoHosted.

Hoe upgrade ik mijn pakket?

Je kunt je pakket upgraden door de volgende stappen te volgen:

  • Log in in Mijn SoHosted met je e-mailadres en wachtwoord.
  • Navigeer naar ‘Mijn diensten’.
  • Zoek de dienst die je wilt upgraden en klik op openen.
  • Klik op de overzichtspagina op de Pakket upgraden knop.
  • Volg de stappen in de bestelwizard.

De schijfruimteteller van Mijn SoHosted wordt eens in de 24 uur ververst. Het is dus mogelijk dat je nogmaals een herinnering ontvangt terwijl jij je limiet al hebt teruggedrongen. De dataverkeer teller wordt de eerste dag van de volgende maand weer gereset naar “0”. Je kunt bij vragen natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice via info@sohosted.com.

Wat vind je van dit antwoord?

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op met onze helpdesk!

 

Contactpagina