Veelgestelde vragen

 

Kunnen mijn gegevens worden afgeschermd tegen een whois?

Als iemand een Whois doet van mijn .NL domein krijgt men al mijn gegevens te zien. In dit bericht leggen wij aan jou uit hoe jij je contactgegevens kunt afschermen.

Anoniem domein registreren

Je kunt jouw contactgegevens binnen Whois afschermen door anonieme domeinregistratie van SoHosted voor deze domeinnaam of domeinnamen te bestellen.

We registreren dan de domeinnaam op onze naam, maar tegelijkertijd gaan we met jou een overeenkomst aan, waar alle rechten en plichten in zijn vastgelegd (anoniem registreren).

Je blijft dus wel degelijk eigenaar en verantwoordelijk voor de domeinnaam maar je persoonlijke gegevens zijn niet vrij opvraagbaar op het internet. Als mensen een whois verzoek doen op je domeinnaam, komen de gegevens van SoHosted naar voren.

Ga naar de speciale pagina voor anonieme domeinregistratie voor meer informatie.

Hoe vraag ik anoniem registreren aan?

Je kunt deze dienst kiezen tijdens het proces van een nieuwe domeinnaam registreren of verhuizen. Je doet dit in de laatste stap van het bestelproces.

Het is ook mogelijk om dit achteraf voor een domein te regelen. Dit doe je door een e-mail te sturen naar onze klantenservice.

Meer weten over anoniem registreren? Neem dan contact op met onze klantenservice of bekijk de pagina over Anoniem domein registreren.

Wat vind je van dit antwoord?

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op met onze helpdesk!

 

Contactpagina