Veelgestelde vragen

 

Hoe kan ik een .BE domein verhuizen?

Wil je graag jouw .BE domein verhuizen? Dat kan! De verhuizing van je .BE domein naar SoHosted kan al snel geregeld zijn. Lees hier waar je op moet letten tijdens de verhuizing

.BE domein verhuizen

Nadat jij je .BE verhuizing hebt besteld via de bestelwizard, doe je er goed aan jouw huidige provider op de hoogte te brengen van de verhuizing .

Voor het verhuizen van een .be domein hebben wij een transfercode nodig. Als jouw factuur voldaan is vragen we de verhuizing aan. Je ontvangt dan per e-mail deze “transfercode” van DNS.be. Wij vragen jou deze direct door te sturen naar info@sohosted.com. Zonder deze code kunnen we de domein verhuizing niet voortzetten.

Helaas registreren sommige providers domeinen op hun eigen naam. Op deze manier zijn zij dus degene die de e-mail ontvangen. Daarom is contact met de oude provider erg belangrijk! Om te bekijken op welke gegevens je domein is geregistreerd verwijzen wij jou door naar de WHOIS van DNS.be: DNS.be. 

Meer weten over verhuizen naar SoHosted?

Wil je graag meer informatie over het verhuizen van jouw .BE domein? Neem in dit geval gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!

Wat vind je van dit antwoord?

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op met onze helpdesk!

 

Contactpagina