Veelgestelde vragen

 

Hoe kan ik een .DE domein verhuizen?

Voor het verhuizen van een .DE domein hebben wij een zogenoemde authorisatiecode nodig. Nadat je jouw domein(verhuizing) besteld hebt via de bestelwizard van SoHosted, doe je er goed aan je huidige provider op de hoogte te brengen van de verhuizing (dit dient vaak schriftelijk te gebeuren). Op deze manier weet de huidige provider waar hij aan toe is. Je wordt dan ook uit hun administratie verwijderd.

Daarnaast vraag je de authorisatiecode op bij jouw huidige provider en geeft deze aan ons door.

Verhuizing van je .DE domein doorgeven

Deze zogenaamde EPP code (of “verhuistoken”) kun je in Mijn SoHosted op onze website invoeren op de pagina “Aanvraagstatus”. Zonder deze code kunnen we de domein verhuizing niet voortzetten.

Tijdens de laatste stap van de bestelling kun je de Autorisatiecode/token invoeren door te klikken op ‘Autorisatiecode/token’.

Hoe lang duurt het om mijn .DE domein te verhuizen?

Wij vragen de verhuizing van jouw domein aan zodra je factuur is voldaan en de “authorisatiecode” aan ons bekend gemaakt is. De verhuizing van jouw .de-domein neemt drie tot zes dagen in beslag.

Vragen over uw .DE domein?

Heb je vragen over de status van je .DE domein, of de verhuizing hiervan? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen jou dan meer informatie geven over jouw .DE domein.

Wat vind je van dit antwoord?

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op met onze helpdesk!

 

Contactpagina