Veelgestelde vragen

 

PHP Mail-functie uitgeschakeld vanwege versturen spam

Is de PHP Mail-functie van je hostingpakket uitgeschakeld omdat hier spam vanaf verstuurd is? Lees dan verder voor meer informatie en uitleg om het probleem op te lossen.

Onze systemen controleren constant wat er op onze servers gebeurt. Als ons systeem hierbij vaststelt dat er spam wordt verstuurd via de PHP Mail-functie van je website, dan zal het deze functie direct uitschakelen. Je website kan hierdoor geen e-mail meer versturen, bijvoorbeeld met een contactformulier.

Hoe kan ik de PHP Mail-functie weer inschakelen?

Alleen wij kunnen de PHP Mail-functie van je hostingpakket weer inschakelen. Voordat we dit doen is het noodzakelijk dat je onderzoekt welke pagina of script op je website spam verstuurd heeft. Dit onderzoek kunnen wij niet voor je uitvoeren.

Zodra je het probleem hebt gevonden moet het versturen van spam voortaan worden voorkomen. Wij raden aan voor het versturen van e-mail door je website of scripts altijd SMTP te gebruiken. Maak je gebruik van WordPress? Dan kan je dit aan de hand van deze handleiding instellen. Neem voor meer info en tips ook de veelgestelde vraag: Mijn website verstuurt spam, wat nu? door.

Heb je het probleem gevonden en opgelost? Neem dan contact op met onze klantenservice, zodat wij de PHP Mail-functie van je hostingpakket weer kunnen inschakelen.

Heeft iemand anders je website gemaakt? Stuur deze pagina dan naar die persoon door en vraag om het probleem voor je op te lossen. Heeft je die persoon geen tijd of heb je zelf onvoldoende kennis om het probleem op te lossen? Schakel dan onze SoHosted Expert Service in.

Wat vind je van dit antwoord?

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op met onze helpdesk!

 

Contactpagina