Veelgestelde vragen

 

Wachtwoord e-mailadres aangepast vanwege versturen spam

Is het wachtwoord van je e-mailadres aangepast omdat hier spam vanaf verstuurd is? Lees dan verder voor meer informatie en uitleg om het probleem op te lossen.

Onze systemen controleren constant wat er op onze servers gebeurt. Als ons systeem hierbij vaststelt dat er spam wordt verstuurd vanaf een e-mailadres, dan zal het daar direct een nieuw wachtwoord op instellen. Hackers hebben je e-mailadres namelijk kunnen misbruiken omdat ze het wachtwoord hiervan hebben achterhaald. Dit stopt dan ook direct nadat ons systeem een nieuw wachtwoord heeft ingesteld.

Door het instellen van een nieuw wachtwoord stopt dus het versturen van spam, maar voorkomen we ook overbelasting van onze servers en hinder die jij en andere klanten hierdoor ervaren.

Hoe krijg ik weer toegang tot mijn e-mailadres?

Om weer toegang te krijgen tot je e-mailadres moet je er zelf een nieuw wachtwoord op instellen. Voor het instellen van een nieuw wachtwoord kun je deze stappen volgen.

Om herhaling te voorkomen is het belangrijk dat je een veilig en uniek wachtwoord van minimaal 12 karakters gebruikt. Omdat zulke wachtwoorden moeilijk te onthouden zijn raden we dringend aan om deze in een wachtwoord manager te bewaren. Let er ook op dat je een wachtwoord maar één keer gebruikt. Zo voorkom je dat hackers met het achterhalen van een enkel wachtwoord toegang krijgen tot verschillende accounts bij websites of apps.

Nadat je het wachtwoord hebt aangepast kan je weer inloggen op je webmail. Maak je gebruik van een e-mailprogramma als Outlook of een app op je smartphone? Wijzig dan ook daar je wachtwoord om weer toegang te krijgen. Weet je niet hoe dit moet? Gebruik dan onze handige e-mail instellen tool.

Na het aanpassen van het wachtwoord heb je weer toegang tot je e-mailaccount. Je hoeft verder geen actie te ondernemen. Alle e-mails die verstuurd zijn naar het e-mailadres zijn gewoon afgeleverd.

Wat vind je van dit antwoord?

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op met onze helpdesk!

 

Contactpagina