Veelgestelde vragen

 

Hoe wijzig ik mijn hoofddomein in Plesk?

Een hoofddomein is een domein waaraan je hostingpakket gekoppeld is. Staat je hostingpakket op een server met ons HELM controlepaneel? Klik dan hier voor de mogelijkheden.

Het is mogelijk om een hoofddomein en alias te switchen zonder verlies van data. We stellen de alias in als hoofddomein en het hoofddomein als alias. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het verzoek te sturen naar info@sohosted.com. Bij deze wijziging zal het nieuwe hoofddomein dezelfde verlengdatum krijgen als het hostingpakket. Als er een verschil in contractduur is tussen het domein en hostingpakket dan zal dit verschil in rekening worden gebracht, zie onderstaand rekenvoorbeeld.

Rekenvoorbeeld;
Stel je hebt de volgende domein/pakketstructuur;

Hoofddomein.nl pakket Standard (verlengdatum 01-05-2016)
-alias.nl (verlengdatum 01-10-2017)

Het hostingpakket is betaald tot 01-05-2017, wanneer we alias.nl instellen als hoofddomein dan wordt de nieuwe verlengdatum van het hostingpakket 01-10-2017 en ontvang je een factuur van 24,75 euro (5 maanden 4,95 euro voor pakket Standard).

Wil je een nieuw hostingpakket gekoppeld hebben aan een domeinalias? Bestel dan een upgrade voor de alias via Mijn SoHosted.

 

Wat vind je van dit antwoord?

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op met onze helpdesk!

 

Contactpagina