Veelgestelde vragen

 

Hoe wijzig ik mijn hoofddomein in Plesk?

Een hoofddomein is een domeinnaam waaraan een hostingpakket gekoppeld is. Staat je hostingpakket op een server met ons HELM controlepaneel? Klik dan hier voor de mogelijkheden.

Als je gebruik maakt van Plesk dan is mogelijk een hostingpakket van de ene aan de andere domeinnaam te koppelen, maar dat kan je niet zelf regelen. Dit kunnen wij voor je doen en het verzoek daartoe ontvangen we graag via ons contactformulier.

Hou er rekening mee dat wij een periode hosting in rekening kunnen brengen. Door de wijziging zal het hostingpakket voortaan namelijk tegelijk met het nieuwe hoofddomein gefactureerd worden. Zie ter verduidelijking ook onderstaand voorbeeld.

Voorbeeld:
Je hostingpakket en huidige hoofddomein zijn tot 01/04/2019 in rekening gebracht en het nieuwe hoofddomein tot 01/09/2019. Door de wijziging zal het hostingpakket pas weer op 01/09/2019 gefactureerd worden, dus samen met het nieuwe hoofddomein. Daarom brengen bij de wijziging direct de periode van 01/04/2019 tot 01/09/2019 in rekening. Dit komt neer op vijf keer de maandprijs van je hostingpakket.

Wat vind je van dit antwoord?

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op met onze helpdesk!

 

Contactpagina