Veelgestelde vragen

 

Hoe zet ik een backup terug van mijn hostingpakket?

Om een back-up van je hostingpakket terug te zetten binnen Plesk volg je de onderstaande stappen:

Je logt in op Mijn SoHosted en navigeert vervolgens naar “Mijn diensten beheren” klik op het domein dat je wilt beheren en vervolgens op “webhosting beheren” > “Plesk openen” om het domein te beheren. Je logt dan automatisch aan bij het webhosting control panel en volgt de volgende stappen:

Alle objecten terugplaatsen:
1. Selecteer de optie Alle objecten (geheel systeem).
2. Als je daarnaar wordt gevraagd, geef dan het soort gegevens op dat je wilt terugplaatsen; dit zijn bijvoorbeeld domein-instellingen, bestanden van de virtuele host, databases of mail-instellingen en accounts. Als je bijvoorbeeld mail-instellingen selecteert, dan worden de mail-instellingen van alle domeinen teruggeplaatst.
Specifieke objecten van een bepaald type terugplaatsen, zoals een postvak of de DNS-zone van een domein:
1. Selecteer de optie Geselecteerde objecten.
2. Selecteer het soort object dat je wilt terugplaatsen. Dit is bijvoorbeeld Database.
3. Selecteer het abonnement waarbij het object hoort in het veld Abonnement (van toepassing voor alle soorten objecten anders dan Abonnement zelf). Klik in het veld om een lijst te zien van alle abonnementen, of voer de eerste letter in van de naam van het abonnement en Plesk zal de overeenkomstige abonnementen tonen. Bijvoorbeeld: voorbeeld.nl.
4. Selecteer een of meer objecten van het geselecteerde soort. Bijvoorbeeld, wordpress_database_8.
Als je je account en websites terugplaatst vanaf het tabblad > Account in Hostingbeheer, dan kunt je objecten selecteren die u wilt terugplaatsen op dezelfde manier als via de wizard Beheer van backup.
Je kunt de volgende soorten objecten terugplaatsen vanuit een backup:
• Abonnement
• Site
• DNS-zone
• Database
• SSL-certificaat
• Verzendlijst
• Mailaccount
• Bestanden en mappen
Je kunt per sessie alleen objecten van het geselecteerde type terugplaatsen die horen bij hetzelfde abonnement.

Herstelopties

  • Domeinen opschorten totdat backup is teruggeplaatst. Selecteer deze optie als je mogelijke conflicten wilt voorkomen die kunnen optreden als gebruikers de bestanden van de site of de instellingen aanpassen terwijl deze worden teruggeplaatst.
  • Als het terugplaatsen is voltooid, stuur dan een melding naar. Geef je e-mailadres op als u een melding wilt ontvangen wanneer het terugplaatsen is afgerond.
  • Beleid bij het oplossen van conflicten. Geef aan wat er moet gebeuren als zich tijdens het terugplaatsen conflicten voordoen.
  • Instellingen beveiligde backup. Als de backup met een wachtwoord is afgeschermd, geef dan het wachtwoord op in het veld Wachtwoord. Merk op dat Plesk niet kan controleren of je wel het juiste wachtwoord hebt opgegeven: De backup zal zonder meer worden teruggeplaatst, maar de data zal zijn beschadigd.
    Als u de wachtwoorden van gebruikers opnieuw wilt instellen, zorg dan dat je het selectievakje Geef het wachtwoord op niet selecteert.

Als zich tijdens het terugplaatsen van de gegevens conflicten voordoen, dan zal de wizard je vragen om de gewenste oplossing aan te geven. Volg de aanwijzingen op het scherm om de wizard te voltooien.

Wat vind je van dit antwoord?

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op met onze helpdesk! Mail naar info@sohosted.com of bel ons op 0512-571640.

Je krijgt het snelst antwoord als je ons contactformulier gebruikt:

 

Contact formulier