Veelgestelde vragen

 

Hoe maak ik een back-up van mijn VPS?

Bij onze Managed VPS of Reseller VPS zijn gratis back-ups inbegrepen en die kan je op uur-, dag- en weekniveau terugzetten. Voor het maken van een back-up van een Unmanaged VPS kan je Acronis Cloud Backup gebruiken.

Back-ups maken van je Unmanaged VPS

Om dataverlies te voorkomen is het erg belangrijk om met enige regelmaat een back-up van je VPS te maken. Het maken van back-ups regel je eenvoudig met Acronis Cloud Backup. Met Acronis is het mogelijk van al je Unmanaged VPSen een back-up te maken en voorkom je dataverlies.

Het bestellen van Acronis Cloud Backup doe je volgens onderstaand stappenplan.

  • Log in op Mijn SoHosted.
  • Ga naar Mijn diensten en klik op je Unmanaged VPS.
  • Ga naar Beheren en klik op Backups.
  • Kies het gewenste pakket en klik op Aanvragen.

Je kunt na het aanvragen van Acronis binnen twee werkdagen aan de slag met het veiligstellen van de data op je Unmanaged VPS(en).

Het herstellen van back-ups doe je gemakkelijk via de webinterface van Acronis.

Back-ups maken van je Managed VPS of Reseller VPS

Met een Managed VPS of Reseller VPS ben je automatisch voorzien van back-ups. Deze back-ups herstel je binnenkort zelf met de extensie Back-up Manager in Plesk. Deze maakt elk uur een back-up van alle op je VPS staande bestanden, van databases één keer per dag.

De extensie Back-up Manager zit in de testfase en is daarom nog niet beschikbaar. Wil je nu een back-up? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat vind je van dit antwoord?

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op met onze helpdesk!

 

Contactpagina