Veelgestelde vragen

 

Wat is CloudLinux en de LVE Manager?

CloudLinux is het besturingssysteem dat wordt gebruikt op Reseller VPSen van SoHosted. CloudLinux zorgt voor een hogere betrouwbaarheid als er meerdere domeinen op een server zijn aangemaakt, want ieder abonnement krijgt een eigen gedeelte op de server. Het resultaat hiervan is een snellere, stabielere en veiligere server.

Met de bijgeleverde LVE Manager is het mogelijk inzicht te krijgen in het verbruik van ieder individueel abonnement. Ook is het mogelijk per abonnement of dienstenpakket (type hostingpakket) limieten in te stellen op onder andere CPU-kracht en RAM-geheugen.

LVE Manager openen
De LVE Manager is terug te vinden in het Plesk controlepaneel van je Reseller VPS. Volg hiervoor onderstaande stappen.

  • Open het Plesk controlepaneel van je Reseller VPS.
  • Ga in het linkermenu naar LVE Manager.

Wil je meer informatie over het bekijken van het verbruik van een abonnement? Lees dan het artikel: Bereikt mijn klant de limieten van zijn abonnement?

In het artikel Hoe pas ik limieten aan in de LVE Manager? leggen we uit hoe je limieten per abonnement of dienstenpakket kunt instellen.

Het instellen van limieten met de LVE Manager is aanbevolen om te voorkomen dat één website alle rekenkracht van de server gebruikt en daarmee andere websites vertraagd.

Wat vind je van dit antwoord?

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op met onze helpdesk!

 

Contactpagina