Features

Uitgebreide mogelijkheden om je VPS optimaal te laten werken

Probeer nu 30 dagen zonder risico een VPS

SSD opslag

VPS met SSD opslag

Het type opslag van een VPS heeft veel impact op de prestaties van je website en applicaties. Een SSD schijf presteert vele malen beter dan traditionele SATA of SAS schijven doordat de latency van de disk (de tijd die nodig is om een opdracht uit te voeren) véél lager is.

Wij gebruiken all flash arrays van HPE 3PAR om alle data van je VPS op te slaan op supersnelle SSD’s in plaats van te werken met SSD caching technologie. Het resultaat is dat je website of applicatie áltijd snel is en niet alleen data die vaak wordt opgevraagd.

Je VPS binnen enkele minuten online

VPS binnen enkele minuten online

Nadat de betaling is ontvangen wordt de VPS binnen enkele minuten volledig geautomatiseerd opgeleverd zodat je echt meteen aan de slag kunt, elk moment van de dag.

Een managed VPS is vaak maatwerk en leveren wij binnen een werkdag op, afhankelijk van je specifieke wensen.

Webbased control panel

VPS met vSphere web client

Met de vSphere Web Client kan je je VPS’en eenvoudig beheren. Alle functionaliteit die je nodig hebt voor de dagelijkse taken zijn aanwezig. Denk aan zaken als:

  • Je server(s) starten, stoppen, pauzeren
  • Eigen ISO’s koppelen (mounten)
  • Server(s) beheren direct via de console
  • Monitoring en statistieken uitlezen
  • Zelf alarmen instellen om op de hoogte te blijven

VPS met root access

Root access

Unmanaged VPS’en worden geleverd met root of administrator toegang afhankelijk van het type OS dat je hebt gekozen.

VPS met hoge uptime Hoge uptime

Ons High Availability platform (HA) is beschermt tegen hardwarematig falen van een server waarmee we downtime tot een minimum kunnen beperken.

storingsdienst 24/7 storingsdienst

Onze infrastructuur wordt voortdurend in de gaten gehouden. In geval van calamiteiten worden onze specialisten automatisch op de hoogte gebracht. Zij staan 24/7 standby om in te grijpen wanneer er problemen zijn.

betrouwbare hardware

Betrouwbare hardware

Wij maken uitsluitend gebruik van HP Enterprise hardware. Alle onderdelen zijn volledig op elkaar afgestemd voor optimale snelheid en betrouwbaarheid. Onze filosofie is uitsluitend te werken met “proven technology”. Wij nemen absoluut geen risico’s met jouw data.

Automatische, offsite backups

offsite backups

Wil je je geen zorgen maken over je data? Kies dan voor de onze backupdienst. Wanneer je gebruik maakt van deze dienst wordt er elke nacht een backup van je VPS gemaakt in een ander datacentrum. We doen dit om te voorkomen dat calamiteiten zoals brand er niet voor kan zorgen dat je data verloren gaat.

Afhankelijk van het gekozen pakket kunnen we je VPS tot 14 dagen geleden terugzetten, zowel individuele bestanden als de gehele VPS.

Meer weten? Bekijk de VPS backuppakketten

Private VLAN

Private VLAN

Wanneer je meerdere VPS’en afneemt en intern aan elkaar wilt koppelen, kan je voor € 5,00 per maand een Private VLAN bij ons afnemen. Al het verkeer tussen je VPS’en blijft binnen dit netwerk en gaat niet via de uplinks naar het internet. Het scheelt dataverkeer en is een stuk veiliger.

Een Private VLAN kan handig zijn in een clustered setup waardoor er veel communicatie is tussen je webserver en databaseserver, of wanneer je bijvoorbeeld je eigen backups wilt inrichten.

Instelbare alarmen en monitoring

instelbare alarmen

Je wilt je VPS altijd optimaal laten werken en weten wanneer er performanceproblemen optreden. In het control panel is het mogelijk om zelf alarmen in te stellen op bijvoorbeeld het CPU-, RAM- of dataverkeerverbruik. Wanneer de ingestelde waarden worden behaald, word je automatisch per e-mail op de hoogte gebracht.

Je kunt ook zelf realtime je VPS monitoren via het webbased control panel. Zo is onder andere het geheugen, CPU en disk gebruik live volgen op een overzichtelijk dashboard.

ram garantie

100% RAM garantie

RAM geheugen dat wordt uitgedeeld wordt altijd 100% voor je gereserveerd en wordt niet overgeboekt op de virtualisatielaag. Zo weet je tenminste zeker dat je altijd volledig gebruik kunt maken van de resources die je afneemt.

Console toegang

Console-toegang

Zelfs wanneer je VPS via het internet niet meer bereikbaar is, kan je je VPS direct via de console beheren in de vSphere Web Client. Dit maakt het troubleshooten van problemen op je server een stuk eenvoudiger.

gratis sla

Gratis SLA

Bij iedere VPS leveren wij een gratis SLA. Hierin doen wij aan jou een aantal beloftes over de verbinding, het onderhoud, onze bereikbaarheid, systeembackups en meer zaken die belangrijk zijn bij het gebruiken van een VPS.

applicatie vps

Applicatie VPS

We bieden enkele standaard images op basis van Plesk 12, inclusief een licentie voor 30 domeinen. Je VPS staat klaar om direct aan de slag te kunnen met WordPress, Magento of andere populaire applicaties.

Probeer nu 30 dagen zonder risico een VPS met onze Niet goed? Geld terug! garantie.