Magento VPS

Je eigen Magento VPS beheerd door SoHosted

Direct aan de slag
Je Magento webshop op een eigen server hosten? Dan is een Magento VPS dé oplossing. Alles wat je nodig hebt is al voor je geïnstalleerd. Met de handige one-click installer van Plesk installeer je Magento met slechts één klik! Zo kun je direct na oplevering aan de slag met je Magento webshop.
 
Je eigen Magento server beheerd door onze specialisten

Magento is een behoorlijk zware applicatie, we raden daarom aan om te kiezen voor een Magento VPS. Bovendien heeft een VPS een hogere bereikbaarheid en snellere laadtijden, wat natuurlijk erg belangrijk is voor een webshop. Een Managed VPS (Virtual Private Server) is een eigen server die je niet hoeft te delen met andere klanten. Wij beheren de server voor je en zorgen ervoor dat alles snel blijft werken en dat je server beveiligd is tegen hackers, virussen en spam.

Met een Magento VPS van SoHosted ben je verzekerd van een snelle en stabiele VPS met uitstekende service!

Snelle laadtijden
Bij SoHosted werken we uitsluiten met SSD schijven. Zeker voor een Magento webshop is SSD een must. Een SSD harde schijf is zo’n 10 tot 20 keer sneller dan een traditionele harde schijf die in normale shared servers zit!

Met een Managed VPS zorg je ervoor dat je webshop in een flits aangeboden wordt aan je bezoekers, tevens is deze snelheid goed voor je positie in zoekmachines!

Plesk VPS prijs

Binnen één werkdag je server online? Configureer VPS

Niet goed – geld terug

Magento hosting

Wat krijg ik bij een Magento VPS?

  • Een direct te gebruiken VPS met Linux (aanbevolen) of Windows
  • Plesk Obsidian als beheertool
  • Mogelijkheid om eigen logo en huisstijl in te stellen
  • FTP, DNS, MySQL, PHPMyAdmin en meer
  • One-click installer om Magento eenvoudig te installeren
  • Reseller mogelijkheden zodat je zelf webhosting kunt verkopen

Geavanceerde features

Naast het eenvoudig aanmaken en beheren van je domeinen, e-mailadressen, FTP accounts, databases etc. kent onze Magento VPS ook een aantal zeer geavanceerde features zoals:

  • Uitgebreid bestandsbeheer vanuit Plesk
  • Per domein instelbaar anti-spam filter
  • Fail2Ban: Blokkeer aanvallen op je Magento website
  • Brute-force attack beveiliging (Web Applicatie Firewall)
Geavanceerde features VPS

DE VOORDELEN VAN EEN Magento VPS

Direct online

Snel je VPS online

Je Magento VPS wordt binnen één werkdag opgeleverd. Je kan daarna direct inloggen op Plesk!

Makkelijk te beheren

Magento hosting

Beheer je server eenvoudig met het gebruiksvriendelijke Plesk control panel

Snelle laadtijden

Snelle laadtijden

Met een Magento VPS heb je een eigen server met razendsnelle hardware zoals SSD opslag.

Applicatie vps’en van sohosted

Naast Magento ondersteunen onze VPS’en ook andere Content Managent Systemen (CMS).

Onze VPS’en zijn onder andere geschikt voor de volgende applicaties:

Naast bovenstaande applicaties ondersteunen onze managed VPS’en nog veel meer applicaties. Ben je benieuwd of wij een bepaalde applicatie ondersteunen? Neem dan even contact op.

Alle VPS pakketten worden geleverd i.c.m. Plesk Obsidian. Met behulp van de one-click installer kun je gemakkelijk een CMS naar keuze installeren.

Veelgestelde Magento VPS vragen

De Magento VPS ondersteunt qua licentie een onbeperkt aantal domeinnamen. In de praktijk is het afhankelijk van de resources en hoe zwaar jouw webshops zijn.

Een Magento VPS is een Managed VPS. Je hebt geen technische kennis van servers nodig en wij hosten zorgeloos jouw website(s). Daarbij onderhouden wij de server voor je, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over updates of beveiliging.
 
Wil je toch liever het beheer in eigen handen? Bekijk dan het unmanaged aanbod.

Ga naar de VPS configureren pagina en kies in stap 1 het gewenste pakket. In stap 2 kies je voor het gewenste besturingssysteem, dit kan zijn Linux (aanbevolen) of Windows.

Je hebt al een Magento VPS vanaf € 59,95 per maand. De exacte prijs hangt af van je VPS configuratie. Ga naar server configureren, om te kijken hoeveel jouw gewenste Magento VPS kost.

We hanteren een contractduur van 1 maand. Je kunt je Magento VPS dus maandelijks opzeggen of wijzigen als je dat wilt. Een opzegtermijn kennen we niet, dus je kunt tot de dag of zelfs het uur voor verlenging nog wijzigen of opzeggen.

Er is veel documentatie voor Plesk beschikbaar. Meer informatie kan je vinden op de support pagina van Plesk. Hier zijn antwoorden op vele vragen te vinden!

Wanneer je een vraag hebt over je Magento VPS, kijk dan of je het antwoord kunt vinden tussen onze veelgestelde vragenStaat je antwoord er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bij de oplevering van jouw Managed VPS is Plesk Obsidian geïnstalleerd. Je kunt altijd even contact opnemen met onze klantenservice om te vragen welke versie dit momenteel is.

Heb je een specifieke vraag over Magento? Dankzij de populariteit van Magento is er een grote community waar Magento gebruikers elkaar helpen. Je kunt je vraag stellen in de Magento community.

Binnen één werkdag je Magento VPS online? Configureer VPS

WAAROM EEN VPS BIJ SOHOSTED?

100% SSD Opslag

SSD Opslag

Geen hybride SAS oplossingen maar 100% supersnelle SSD storage.

30 dagen proberen

Probeer 30 dagen

Binnen 30 dagen toch niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug.

HA + OFFSITE Backups

HA en Offsite backups

Hoge uptime door redundante hardware, VMware HA en offsite backups.

5gbit Verbindingen

1GbE verbindingen

5Gbit internetverbindingen die niet worden gelimiteerd.