Windows VPS

Je eigen Windows VPS beheerd door SoHosted

Je eigen Windows VPS binnen één werkdag online

Wat is een Windows VPS?

Een Windows VPS is bij ons een managed VPS waar een bepaalde Windows versie als besturingssysteem op staat. Een VPS is een virtuele server waarbij de resources niet gedeeld hoeft te worden met anderen. Klanten kiezen vaak voor een VPS vanwege de hoge uptime, snelle laadtijden en schaalbaarheid.

Bij de oplevering van de Windows VPS is Windows al geïnstalleerd waardoor je dus meteen met je Windows VPS aan de slag kan. We hebben veel ervaring met Windows hosting omdat onze shared webhosting al ruim 10 jaar vlekkeloos draait op Windows Server, we nauw met PHP hebben samengewerkt en bij hebben gedragen aan de ontwikkeling van PHP op Windows.

 

Windows VPS prijs

Binnen één werkdag je server online! Configureer VPS

Niet goed – geld terug

DE VOORDELEN VAN EEN WINDOWS VPS

Binnen paar minuten online

Snel je VPS online

Net als onze klanten houden wij niet van wachten, je VPS wordt daarom na je bestelling binnen één werkdag opgeleverd. Kan je direct aan de slag!

Geen gedoe, direct klaar voor gebruik

direct-klaar

Je VPS wordt direct opgeleverd met een geïnstalleerde Windows versie. Je hoeft niet eerst het OS nog te configureren.

BEHEERD DOOR SOHOSTED

Makkelijk te beheren

De specialisten van SoHosted beheren je server voor je zodat je websites snel en stabiel blijven. Geen technisch gedoe dus.


Automatische backups

Automatische updates

Met onze backupdienst kunnen wij geheel automatisch de backups van de Windows VPS voor je regelen.

Snelle laadtijden

Snelle laadtijden

Met een Windows VPS heb je een eigen server die je niet hoeft te delen met anderen. Hierdoor laden je applicaties en websites veel sneller.

SSD opslag

SSD opslag

Heb je nog meer snelheid nodig? Kies dan voor SSD opslag. SSD opslag is tot 20 keer sneller is dan SAS opslag.


Welke software kan ik bij een Windows VPS bestellen?

We bieden onderstaande software aan. De genoemde prijzen zijn per maand en exclusief BTW.

MS SQL Server 2008 R2 Web (per CPU) € 20,00
MS SQL Server 2008 R2 Workgroup (per CPU) € 60,00
MS SQL Server 2008 R2 Standard (per CPU) € 260,00
Remote Desktop Services (per user) € 5,50
Office Professional Plus (SAL) € 17,50
Office Standard (SAL) € 12,50

Heb je interesse in deze extra software? Deze kan je na het bestellen van je Windows VPS aanschaffen in Mijn SoHosted.


Veelgestelde Windows VPS vragen

Ga naar de VPS configureren pagina, kies daar voor ‘managed’ in stap 1, kies in stap 2 je VPS pakket. In stap 3 kies je voor Windows en vervolgens de gewenste Windows versie.
Je hebt al een Windows VPS vanaf € 64,95 per maand. De exacte prijs hangt af van je VPS configuratie. Ga naar de server configureren pagina, kies in stap 1 voor managed vps, kies in stap 2 voor je gewenste pakket. In stap 3 kies je voor Windows. De prijs die je dan ziet staan in je winkelwagen is de prijs van je Windows VPS.
Lange contracten doen we niet aan, dus je hebt bij ons een contract van 1 maand. Je kunt je Windows VPS dus maandelijks opzeggen of wijzigen als je dat wilt. Een opzegtermijn kennen we ook niet, dus je kunt tot de dag of zelfs het uur voor verlenging nog wijzigen of opzeggen.
Wanneer je kiest voor een Windows VPS krijg je een managed VPS waar op alvast Windows als besturingssysteem is geïnstalleerd. De gewenste Windows versie kan je kiezen in stap 3 van de pagina VPS configureren.Een Windows VPS is bij ons een managed VPS. Bij een managed VPS leveren wij ondersteuning op het gebied van serverconfiguratie en serverbeheer. Liever helemaal zelf je server beheren? Kijk dan naar de unmanaged VPS van onze collega’s van SoHosted.cloud. 
Wanneer je een vraag hebt over je Windows VPS kan je kijken of je het antwoord kan vinden tussen onze veelgestelde vragen.Voor algemene vragen over je VPS kun je bij ons terecht door het invullen van het contactformulier, of neem contact op via onze livechat.
Op de officiële Windows website staat veel documentatie over Windows die je verder kan helpen.