1 juni: Dag van de Domeinnaam

, door in

Dag van de domeinnaam

op 1 juni 2017 is de landelijke Dag van de domeinnaam! Tijdens deze dag staat de domeinnaam centraal en worden er diverse acties gehouden om aandacht te vragen voor wat je allemaal met domeinnamen kunt doen.

De Dag van de Domeinnaam is een initiatief van de Vereniging van Registrars (VvR), SIDN en ook SoHosted ondersteunt deze actie natuurlijk! Samen willen we laten zien dat domeinnamen onmisbaar zijn voor ondernemers en de Nederlandse economie. Met 5,7 miljoen geregistreerde .NL domeinnamen is .NL het vierde grootste landendomein ter wereld.

Ontvang € 10 shoptegoed bij aanschaf .NL domein

Om de dag van de domeinnaam te vieren ontvangt iedereen die op 1 juni een .NL domein registreert bij SoHosted een Fonq.nl cadeaubon t.w.v. € 10,00. Registreer dus snel je domeinnaam!

Dag van de domeinnaam werkwijze

Hoe kan ik deelnemen aan de actie?

  1. Registreer op 1 juni een .NL domein bij SoHosted. Kies voor iDeal of automatische incasso zodat het domein daadwerkelijk op 1 juni geregistreerd wordt.
  2. Plaats een bericht op Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram waarin je de geregistreerde domeinnaam vermeld en wat je met deze domeinnaam gaat doen. In het bericht gebruik je de hashtag #DVDD2017 of tag je de pagina van de Dag van de Domeinnaam:

Heb je bovenstaande stappen uitgevoerd? Dan ontvang je per e-mail een voucher van € 10 te besteden op Fonq.nl. De € 10 voucher wordt gestuurd naar het e-mailadres dat je opgeeft tijdens het registreren van je domeinnaam. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan de actie. De voucher ontvang je uiterlijk binnen 10 werkdagen.

.NL domein bestellen?

Wil je deelnemen aan deze actie? Klik op onderstaande knop om je .NL domein te bestellen!

.NL domein bestellen