Hoera! 35.000e SoHosted klant

, door in

35000e klant SoHosted
Een klein feestje bij SoHosted! Afgelopen week mochten we namelijk onze 35.000e klant verwelkomen. Omdat we supertrots zijn op deze mijlpaal willen we deze gebeurtenis natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Voor de gelukkige klant met het klantnummer 35.000 hebben we daarom een leuk cadeau uitgezocht!

Van 0 naar 35.000

SoHosted bestaat alweer ruim 11 jaar. In die periode zijn we hard gegroeid. We geloven in goede en enthousiaste service en zijn ervan overtuigd dat dit de basis is geweest van onze groei. Klanten blij maken met hosting is iets waar wij gelukkig van worden. Deze blije klanten hebben enorm bijgedragen aan onze groei.

Door mond-tot-mondreclame en uitstekende reviews van jullie, onze klanten, hebben we veel nieuwe klanten mogen begroeten. We zijn jullie hier zeer dankbaar voor! Hierdoor hoeven we geen dure commercials op tv of de radio te kopen. We besteden dat geld liever aan het verbeteren van onze diensten, het bieden van een persoonlijke helpdesk met ervaren medewerkers én het laag houden van onze prijzen (we hebben in 11 jaar tijd nog nooit onze prijzen verhoogd).

En de winnaar is…

De gelukkige winnaar is Rudy Nooijen met de domeinnaam veerlenanna.nl. Het cadeau, een tekentablet, kan wel eens goed van pas komen bij het ontwerpen van de nieuwe website. Daarnaast sponsoren we 1 jaar de hosting en domeinnaam. We hebben een kort interview gehouden met winnaar Rudy over wat zijn plannen zijn met de domeinnaam en waarom hij SoHosted heeft gekozen.

35000e klant

35000e klant Rudy met zijn Wacom tekentablet.

Wat ben je van plan met de domeinnaam veerlenanna.nl?

“Veerle Nanna is een beeldend kunstenares. Momenteel zijn we druk bezig met het maken van haar nieuwe website die binnenkort op de domeinnaam gaat draaien.

Veerle gaat een project met en voor vluchtelingen opzetten waarbij ze droomwerelden voor kinderen zal maken. Dit zijn echte omgevingen waarin ze even kunnen verdwijnen in een sprookje. Geur, licht, muziek en speelgoed zullen in deze omgeving te vinden zijn. Mijn werk is altijd gericht op een ervaring en is meestal een hele ruimte waar alles om je heen totaal anders is. Daarnaast is Veerle ook product ontwerper en dichter. Ze maakt iedere zomer decors voor bekende festivals zoals Shoeless en Mysteryland.”

Waarom heb je voor SoHosted gekozen?

“Via een webhost vergelijkingssite zijn we terecht gekomen bij SoHosted. De gunstige tarieven tegenover de gestelde diensten trokken ons over de streep om voor SoHosted te kiezen.”

Bedankt!

Tot slot willen we al onze klanten enorm bedanken! Een van de redenen dat SoHosted blijft groeien zijn de vele positieve reacties en aanbevelingen van jullie. We blijven ons stinkende best doen om onze diensten nog beter te maken en uit te breiden zodat we onze klanten nog beter kunnen helpen om online succesvol te worden!

We zijn onze trouwe klanten natuurlijk niet vergeten! De eerste 10 klanten die een bestelling plaatsen met de promocode: SoHo35000 krijgen €15 korting! Je kunt de promocode invoeren in stap 5 van het bestelproces door te klikken op ‘promocode invoeren’.