Nieuw bij SoHosted: Managed VPS – jouw eigen server vanaf € 49,95 per maand.

, door in

Het is nu ook mogelijk om een Managed Virtual Private Server (VPS) bij SoHosted af te nemen! Vanaf € 49,95 p/mnd heb je al een eigen server waarbij wij het beheer voor je uitvoeren. Meer informatie over Managed VPS en Unmanaged VPS vind je op onze VPS pagina’s. Managed VPS bij SoHosted

Wanneer je een webhostingpakket afneemt wordt je website op een server geplaatst die je deelt met andere klanten. Dit heet “shared webhosting” en is de meest voorkomende vorm van webhosting. Voor de meeste particuliere websites is dit de meeste geschikte vorm van webhosting.

Wat is een Managed VPS?

Een Managed VPS is een eigen server die je niet deelt met andere klanten. Tevens verzorgt SoHosted het beheer van de server zodat jij nergens naar om hoeft te kijken. Jouw websites worden sneller en zijn beter bereikbaar.

Voor wie is een Managed VPS geschikt?

Een Managed VPS is geschikt voor mensen die meer behoefte hebben aan snelheid, schaalbaarheid en een zo hoog mogelijke uptime. Ook marketing- en webdesignbureau’s hebben baat bij een eigen server. Je kunt zelf webhostingpakketten aanmaken en domeinen registreren voor je klanten.

Je hebt al een eigen server vanaf € 49,95 per maand.

Meer weten over een Managed VPS server? Bekijk onze uitgebreide VPS pagina’s.