Nieuw bij SoHosted: Plesk VPS

, door in

Plesk VPS nieuw bij SoHosted

Goed nieuws! Vanaf vandaag is het mogelijk om een Plesk VPS te bestellen bij SoHosted. Waar we voorheen gebruik maakten van Turnkey Linux images voor onze applicatie VPS’en is dit vanaf nu vervangen door Plesk 12. Met Plesk is het mogelijk om eenvoudig je websites, e-mailboxen, databases en nog veel meer te beheren via een gebruikersvriendelijke interface. Lees snel verder om te ontdekken of een Plesk VPS voor jou de juiste keuze is.

Wat is Plesk?

Plesk is een online control panel waarmee het inrichten en beheren van servers een stuk eenvoudiger wordt. Plesk wordt uitgegeven door Odin en is één van de meest gebruikte en uitgebreide control panels.

Plesk 12 vps bij SoHosted

De voordelen van Plesk

Met een Plesk VPS is jouw applicatie VPS altijd up-to-date. Dit betekent dat je altijd beschikt over de laatste versie van bijvoorbeeld WordPress, Magento of een van de vele andere applicaties die je via Plesk kunt installeren. Dit is niet alleen prettig omdat je dan beschikt over de nieuwste features, maar zorgt ook voor een beter beveiligde website. Daarnaast is het beheren van de verschillende websites, e-mail en domeinnamen heel eenvoudig door de gebruiksvriendelijkheid van Plesk 12. Naast deze voordelen biedt Plesk er nog veel meer:

  • One-click-installer waarmee je meer dan 100 applicaties direct kunt installeren
  • Automatische back-ups naar Dropbox
  • Mobiele Plesk Server Monitor app
  • Mobiele Plesk Server Management app
  • WordPress Toolkit voor beheren van meerdere WordPress installaties
  • Developer Pack met support voor MSSQL, Tomcat, ColdFusion

Snelheid & offsite back-ups
Naast de voordelen van Plesk biedt een VPS (Virtual Private Server) zelf natuurlijk ook een enorm voordeel. Met een VPS is je website een stuk sneller in vergelijking met reguliere webhosting omdat je de server niet hoeft te delen met anderen én je gebruik kan maken van SSD opslag. Snelheid kan een behoorlijke invloed hebben op het succes van je website. Lees alles over de impact van sitesnelheid in ons eerder geschreven blogartikel. Over je data hoef je je ook nooit meer zorgen te maken dankzij offsite back-ups.

Welke VPS’en met Plesk zijn er?

Een VPS waarbij een OS, applicatie en managementsoftware vooraf is geïnstalleerd noemen wij een “Applicatie VPS”. Je kunt kiezen uit de volgende applicatie VPS’en die allemaal zijn voorzien van Plesk 12:

Het voordeel van bijvoorbeeld een WordPress VPS is dat WordPress al geïnstalleerd is bij oplevering van je VPS, je kan dus direct aan de slag met je WordPress website.

Plesk VPS proberen?

Ben je overtuigd van onze VPS’en met Plesk? Je hebt al een Plesk VPS met SAS opslag vanaf € 14,95 per maand. Voor de ultieme snelheidsbeleving kies je voor een VPS met SSD opslag. Een SSD VPS is tot wel 50% sneller dan een SAS VPS en heb je al vanaf € 19,95 per maand! Wij zijn ervan overtuigd dat onze VPS’en met Plesk aan je verwachtingen voldoen en daarom hanteren we een niet-goed-geld-terug beleid. Mocht je binnen 30 dagen opzeggen? Dan krijg je dus gewoon je geld terug. Daarnaast is je VPS gewoon per maand opzegbaar.
 


Meer informatie over onze Plesk VPS? Bekijk Plesk VPS pagina