Nieuw: Premium hosting met afgeschermde resources

, door in

Nieuw SoHosted Premium hosting

Goed nieuws! Vanaf nu bieden we naast onze standaard webhosting ook premium hosting aan.
Met premium hosting profiteer je van de voordelen van een VPS voor de prijs van shared hosting. Bovendien krijg je veel meer mogelijkheden en schijfruimte. In dit nieuwsbericht vertellen we je alles over premium hosting. Lees snel verder om te zien of onze nieuwe dienst iets voor jou is!

Waarom premium hosting?

We vinden het bij SoHosted erg belangrijk om voorop te lopen op het gebied van innovatie. Op die manier kunnen we betrouwbare, snelle webhosting aanbieden en tegelijk voordelig blijven.
Websites hebben tegenwoordig steeds meer eisen en geavanceerdere functies nodig. Onze nieuwe premium hosting is uitermate geschikt voor deze professionele en veeleisende websites. Hieronder lees je wat de voordelen zijn van premium hosting ten opzichte van onze standaard webhosting.

Meer snelheid en stabiliteit door afgeschermde resources

Met onze premium hosting zijn we één van de eerste webhosters die afgeschermde resources aanbieden voor webhosting. Met de gegarandeerde rekenkracht van je eigen RAM geheugen en CPU core(s) ben je (net als bij een VPS) verzekerd van een snellere website en een hogere uptime dan bij standaard webhosting. Je website is tevens een stuk stabieler doordat deze niet wordt beïnvloed door andere websites op de server.

Tot wel 50 GB SSD schijfruimte

Premium webhosting biedt tot wel 50 GB SSD schijfruimte, zeer geschikt dus om een grote website te runnen. Je moet nu wel heel hard je best doen om over je schijfruimte limiet heen te komen. Alle data wordt volledig op SSD opgeslagen. SSD opslag is tot wel 50% sneller dan traditionele SAS opslag zoals de meeste webhosters aanbieden. Dit zal je dan ook merken aan de snelheid van je website.

Ondersteuning voor SSL certificaten

Door de lancering van premium hosting is het vanaf nu mogelijk om een SSL certificaat af te nemen bij SoHosted. Je hebt al een SSL certificaat vanaf € 1 per maand! Hiermee zijn we één van de voordeligste aanbieders van SSL certificaten. Met een SSL certificaat voldoe je aan de wet bescherming persoonsgegevens en heb je bovendien een grotere kans om hoger in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google te komen.

Microsoft SQL server en ASP.NET full trust

Wanneer je kiest voor premium hosting kun je gebruik maken van Microsoft SQL Server (MS SQL) databases. We zijn de meest voordelige ASP.NET hostingprovider van Nederland. Je krijgt bij ons een onbeperkt aantal MS SQL databases. Natuurlijk ondersteunen we op onze premium hosting ook nog steeds MySQL. Tevens kun je gebruik maken van het ASP.NET Full Trust level. Dit betekent dat je gebruik maakt van het hoogste trust level waardoor je alle ASP.NET applicaties zoals bijvoorbeeld MVC zonder problemen kunt draaien.

Eenvoudig je hostingpakket beheren met Plesk

Onze premium hostingpakketten maken gebruik van ons nieuwe control panel! Het ‘oude’ HELM control panel hebben we namelijk vervangen door Plesk 12. Het Plesk control panel staat bekend als één van de meest uitgebreide en gebruiksvriendelijke control panels van dit moment.

Applicaties installeren met één klik

Via Plesk is het mogelijk om gebruik te maken van een one-click installer. Applicaties als WordPress, Magento, Joomla, Drupal en OpenCart kun je hiermee met één klik installeren. Voor WordPress kun je bovendien gebruik maken van een handige WordPress toolkit waardoor het beheren van WordPress websites nog eenvoudiger wordt.

Vragen over Premium webhosting?

Met onze premium hostingpakketten hopen we dat je website nog sneller wordt, hoger in Google komt, veiliger wordt én dat je minder tijd kwijt bent aan het installeren en beheren van je CMS!

Heb je nog vragen over premium hosting, SSL of andere functionaliteiten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ga naar de premium hosting productpagina om meer te lezen!