Nieuwe iPad winnaar bekend

, door in

Het geven van feedback loont bij SoHosted!

Bij SoHosted vinden we het belangrijk wat onze klanten van ons vinden. Op die manier weten we o.a. hoe we onze diensten verder kunnen verbeteren. Daarom vragen wij regelmatig om feedback. Onder de klanten die feedback geven verloten wij als blijk van dank periodiek een iPad. Winnaar iPad SoHosted

And the winner is…

Wij zijn blij J. Houtman te mogen feliciteren als winnaar van een iPad! Veel plezier met deze nieuwe aanwinst!

Interview met de iPad winnaar

Lees hieronder een kort interview met de winnaar.

Waarom heb je voor SoHosted gekozen?
Een hele lange tijd geleden (zo’n 8 jaar) ben ik van een buitenlandse webhoster naar SoHosted overgestapt. In die tijd waren de webhosters hier in Nederland eigenlijk niet te betalen als hobbyist. Met de buitenlandse webhoster had ik eigenlijk geen goede ervaringen. Via de zoekmachine ben ik bij SoHosted gekomen. De website zag er duidelijk uit, fijne prijzen, en ik dacht, ik probeer het gewoon eens.

Nu jaren later heb ik mijn eigen bedrijf in het maken van websites en ben ik eigenlijk altijd zeer tevreden geweest over de snelheid van de servers en het gemak van het Helm control panel. Naast mijn eigen klanten raad ik graag SoHosted aan bij vrienden en collega-bedrijven voor webhosting en domeinregistratie.

Waar gebruik je onze diensten voor?
Ik host de websites welke ik maak voor klanten bij SoHosted. Daarbij verzorg ik ook, wanneer gewenst, CMS-en als WordPress, of installaties van Google Apps (dit gaat erg gemakkelijk met het beheren van de DNS in Helm).

Raad je SoHosted ook wel eens aan bij vrienden of familie?
Jazeker, dat doe ik regelmatig. Zo maakt een reclamebureau van een familielid van mij nu ook gebruik van de diensten van SoHosted.

Wat vind je van onze support/service?
Ik heb nog nooit zo’n goede service van een host gehad. Dat klinkt dramatisch, maar ik ken geen andere host welke zo snel reageert en fijn omgaat met bijvoorbeeld een foutieve aanvraag welke mijn eigen toedoen was. Ook domeinen + hosting aanvragen is razendsnel. Betalen via iDeal en dezelfde dag kan de website live staan.

Wat vind je van onze prijzen?
Te laag! ;-) Helemaal gezien de kwaliteit en snelheid, en daarbij ook nog eens de support waar geen andere hoster aan kan tippen.

Wat vind je van de kwaliteit van de diensten?
Goed! Snelle servers, fijn controle paneel. Ook de nieuwe uitbreiding van VPS hosting is erg aantrekkelijk. Voor de net wat meer eisende klanten is dit geweldig. Deze heb ik nog niet mogen uitproberen, maar zal deze in de toekomst eens gaan proberen.

Bedankt voor jouw feedback!

We willen iedereen bedanken voor de gegeven feedback. Houd je mailbox in de gaten, want misschien ben jij wel de volgende winnaar wanneer we opnieuw een iPad gaan verloten!

Wil je ook onze persoonlijke service ervaren? Registreer dan je  domeinnaam, bestel een webhosting pakket of een Virtual Private Server (VPS).