Ontvang € 75 Google Adwords tegoed bij SoHosted

, door in

Ontvang Adwords tegoed bij SoHosted

Bij SoHosted krijgen nieuwe klanten sinds deze week gratis € 75 Google Adwords tegoed bij een webhosting pakket! Lees verder om er achter te komen hoe en wanneer je het gratis Google Adwords tegoed bij ons kunt aanvragen.

Wat is Google Adwords?

Google Adwords is het advertentieplatform van Google. Het is een manier om te adverteren binnen de zoekresultaten van Google.nl. Adverteren in Google gaat door middel van een Cost Per Click (CPC) principe. CPC houdt in dat je alleen betaalt voor een advertentie wanneer erop geklikt wordt en dus de bezoeker op jouw website komt.

Met Google Adwords worden jouw advertenties alleen getoond aan bezoekers die zoeken op termen waar jij je advertenties op richt. Hierdoor bereik je alleen de mensen die ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw advertenties. Voorbeeld: Je stelt je advertentie op voor het woord “babyschoenen”. Vervolgens krijgen bezoekers van Google.nl die de term “babyschoenen” in geven de advertentie te zien. Bij andere zoektermen krijgen diezelfde gebruikers jouw advertentie niet te zien.

Hoe kan ik gebruik maken van deze actie?

SoHosted heeft een samenwerking met Google waardoor wij gratis Google Adwords coupons t.w.v. € 75 mogen uitgeven aan onze klanten. Je ontvangt jouw unieke Adwords coupon bij een bestelling van een webhosting Pro of Premium pakket bij SoHosted. Na je bestelling stuur je een e-mail naar info@sohosted.com waarin je kort uitlegt waarvoor je het Adwords budget wilt gebruiken. Wij controleren vervolgens jouw website op geschiktheid en je krijgt vervolgens je coupon per e-mail toegestuurd.

  • Per klant kunnen wij maximaal één Adwords coupon geven. Bekijk onze pagina over webhosting voor meer informatie over onze hostingpakketten.
  • Deze Adwords coupons zijn alleen geldig voor een nieuwe Google Adwords account. Dit account mag niet ouder zijn dan 14 dagen.
  • Wanneer je het gratis tegoed hebt verbruikt stopt Adwords niet automatisch. Je dient zelf je campagnes stop te zetten (indien je dit wilt). Je kunt gevraagd worden om een minimaal bedrag aan advertentiekosten uit te hebben gegeven (€ 25) en daarvoor succesvol gefactureerd te zijn, voordat het promotiekrediet wordt toegepast.

Bekijk de website van Google om meer te weten te komen over Google Adwords.

Meer weten over de voorwaarden bij deze actie? Bekijk dan de volledige lijst met voorwaarden.

Heb je vragen over Google Adwords of over de gratis coupons? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan voor jou klaar!