Pre-registreer nu je .blog domeinnaam

, door in

Pre-registratie .blog domein
Bloggers opgelet! Na de succesvolle lancering van de .shop domeinnaam komt er op 21 november opnieuw een populaire nieuwe domeinextensie beschikbaar, de .BLOG domeinnaam!

De .BLOG domeinnaam is dé perfecte domeinnaam voor iedereen die een blog heeft of van plan is om een eigen blog te starten. Blogs zijn de laatste jaren enorm populair geworden, bekende bloggers kunnen inmiddels zelfs leven van de verdiensten van een eigen blog. Met de komst van het .BLOG domein heb jij de kans om zelf een mooie domeinnaam vast te leggen voor je blog.

Je hebt al een .BLOG domein vanaf € 29,50 per jaar!

Vergroot je kansen met een pre-registratie

De verwachting is dat het .BLOG domein enorm populair zal worden. Om de kans te vergroten dat je jouw gewenste .BLOG domein kunt vastleggen kun je nu al een pre-registratie plaatsen.

Wanneer je een pre-registratie plaatst gaan wij er op 21 november alles aan doen om met onze supersnelle systemen jouw .BLOG domein te registreren. Bij meerdere aanvragen voor hetzelfde domein wordt er gekeken naar de eerste aanvrager.

Hoe eerder je jouw .blog domeinnaam aanvraagt hoe meer kans je hebt, wees er dus snel bij! Lukt het ons niet om je gewenste .BLOG vast te leggen dan krijg je gewoon je geld terug.

vraag-blog-aan