Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

Resultaten SoHosted testpanel

, door in

resultaten sohosted testpanel banner
We zijn het afgelopen jaar druk bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe website en de nieuwe Mijn SoHosted omgeving. De afgelopen weken zijn de leden van het SoHosted testpanel druk bezig geweest met het testen hiervan. Circa 180 leden van het testpanel hebben onze website grondig getest. Met behulp van de oranje feedback knop onderaan de website konden de testers feedback aan ons doorgeven.

714 feedback items

Uiteindelijk kwamen tijdens de beta 714 feedback items binnen. Gelukkig waren dit niet allemaal grote bugs maar ook veel complimenten en suggesties die we snel konden toepassen. We kunnen niet alle feedback in één keer verwerken, daarom gaan we de komende maanden aan de slag om de resterende suggesties toe te passen zodat onze website nog beter wordt.

Bol.com cadeaubon voor meeste bugs

Voor de deelnemers van het SoHosted testpanel was het mogelijk om een Bol.com cadeaubon te winnen ter waarde van € 250,-. Deze cadeaubon kon je winnen wanneer je de meeste bugs wist te vinden. De winnaar van deze cadeaubon hebben we inmiddels op de hoogte gesteld. Omdat we niet alleen veel bugs binnenkregen maar ook enorm veel nuttige suggesties hebben we besloten om de persoon die de meeste suggesties heeft aangedragen ook een cadeaubon te sturen.

Wil jij ook kans maken op leuke prijzen?

Meld je dan snel aan voor het SoHosted testpanel. In de toekomst gaan we nog veel meer nieuwe functionaliteiten ontwikkelen die getest mogen worden door ons testpanel. Door lid te worden van het SoHosted testpanel krijg je de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op de ontwikkeling van bestaande en nieuwe diensten. Het testpanel is voor ons een klankbord zodat we nog beter onze diensten kunnen afstemmen op de wensen van onze klanten.

Aanmelden bij het SoHosted testpanel doe je door in te loggen op Mijn SoHosted en vervolgens te navigeren naar Administratie -> Mijn gegevens -> Voorkeuren. Selecteer vervolgens “Ja” zoals te zien op onderstaande afbeelding.

SoHosted Testpanel

Bedankt!

We willen graag iedereen bedanken voor alle feedback die jullie hebben gegeven! We gaan jullie in de toekomst weer vragen om mee te doen met verschillende tests en onderzoeken en hopen dat jullie dan ook weer massaal feedback willen geven op onze diensten.