SIDN Internet awards 2011

, door in

SIDN Internet AwardsDe Stichting Internet Domeinregistraties Nederland (SIDN), beheerder van het .nl domein, organiseert dit jaar voor de tweede keer de SIDN Internet Awards. Met deze awards wil SIDN Nederlandse bedrijven, organisaties en individuen belonen voor de inspanning die zij leveren om de informatiesamenleving op economisch, sociaal en/of persoonlijk gebied te verbeteren.

Ook u kunt mee doen. Lees snel verder hoe u of uw relaties ook mee kunnen doen met deze awards.

Schrijf u in voor één van de vijf categorieën

In navolging van vorig jaar kunnen Nederlandse bedrijven, organisaties en particulieren meedingen naar de SIDN Internet Awards door zich in te schrijven voor één van de vijf categorieën:

  1. Overheid en burgers in dialoog;
  2. De kracht van het netwerk;
  3. Veilig Internet;
  4. nternet & Duurzaamheid;
  5. Kennisoverdracht in de digitale omgeving.

Innovatieve aanpak wordt beloond

Uit het hoge aantal inschrijvingen voor de eerste editie van de SIDN Internet Awards blijkt dat Nederland tal van indrukwekkende online initiatieven kent.Kent u iemand die dit jaar innovatieve projecten is gestart? Wijs ze dan op SIDN Internet Awards!

U kunt natuurlijk ook uw eigen initiatief inschrijven. Het winnen van een SIDN Internet Award biedt u de mogelijkheid initiatieven te profileren en aandacht te vragen voor oplossingen voor een veilig en toegankelijk internet.

Inschrijven en meer informatie

Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.sidn.nl/awards. Hier vindt u ook meer informatie. Bent u klant bij SoHosted, laat het ons dan ook weten. We vinden het leuk om u dan te volgen.

De SIDN Internet Awards 2011 zullen worden uitgereikt tijdens het jubileumcongres dat SIDN op 10 november in Taets Gallery te Zaandam organiseert ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het .nl-domein.