SoHosted lanceert affiliateprogramma

, door in

SoHosted lanceert affiliateprogramma
Heb je een website met veel bezoekers en wil je wat bijverdienen? Schrijf je dan in voor het affiliateprogramma van SoHosted. Lees snel verder om te lezen hoe jij ook kunt meedoen.

Hoe werkt het SoHosted affiliateprogramma?

Het SoHosted affiliateprogramma werkt heel eenvoudig! We hebben ons affiliateprogramma ondergebracht bij TradeTracker. TradeTracker is één van de grootste en meest betrouwbare affiliate netwerken van Nederland. Door je bij TradeTracker aan te melden bij ons affiliateprogramma krijg je toegang tot  promotiemateriaal.

Het promotiemateriaal bestaat uit banners en tekstlinks die je eenvoudig op je website kunt plaatsen. Wanneer bezoekers van jouw website op deze banners klikken en besluiten om een domeinnaam of webhostingpakket bij ons te kopen dan ontvang jij hier een vergoeding voor! Hoe beter je ons promoot, hoe meer geld je dus kunt verdienen. In mei starten we een extra campagne bij Tradetracker waarbij het promotiemateriaal van onze VPS producten ook beschikbaar gaat komen.

Een voorbeeld van een banner die je op je website kunt plaatsen vind je hieronder:

sohosted-affiliate-banner

Voor wie is het affiliateprogramma geschikt?

Het affiliateprogramma is geschikt voor iedereen die een website heeft met bezoekers die mogelijk interesse hebben in webhosting, domeinen of VPS hosting. Je hoeft geen klant te zijn bij SoHosted om deel te nemen aan het affiliateprogramma, iedereen mag zich aanmelden.

Meer uitleg?

Op de pagina SoHosted affiliateprogramma vind je meer informatie zoals een overzicht van de vergoedingen. In mei gaan we van start met een affiliateprogramma voor onze VPS diensten. Hier kan je leuke vergoedingen mee verdienen, houd ons dus goed in de gaten!