SoHosted lanceert nieuwe VPS-diensten

, door in

nieuwe-vps-diensten

In 2012 waren we een van de eerste hosters van Nederland met SSD hosting. We liepen toen voor op de markt en het heeft een aantal jaren geduurd voordat andere hosters dezelfde prestaties konden leveren. Sindsdien is er veel gebeurd. We hebben verschillende upgrades doorgevoerd op dit platform, maar het werd ook hoog tijd om met een volledig nieuw platform te komen, dat net zo vernieuwend is als in 2012. Daarom hebben we afgelopen jaar hard gewerkt aan een gloednieuw VPS platform met de allernieuwste software, hardware en technieken voor optimale uptime en snelheid. We hebben veel met klanten samengewerkt en alle input verwerkt in dit nieuwe platform.

Hierdoor lopen we weer voorop in de markt en kunnen we de komende jaren enorm veel waarde toevoegen voor een hele aantrekkelijke prijs. Juist in deze moeilijke tijden voor bedrijven die getroffen worden door corona is een hoge prijs-kwaliteitverhouding heel belangrijk.

Technische specificaties van ons platform
Voor de technische mensen onder ons: We hebben gekozen voor een volledig High-Available VPS platform op basis van KVM en Ceph als storage platform met 100% razendsnelle NVMe SSD opslag. Deze storage wordt 3x gerepliceerd waardoor je data zeer veilig is. Ook wordt data opgeslagen in geografisch gescheiden datacenters. De hosts bestaan uit twee AMD EPYC CPU’s met 48 cores. Networking is 100 Gbit redundant. HA zorgt ervoor dat de uptime extreem hoog blijft en VM’s bij eventuele verstoringen direct elders opnieuw opstarten. Dat is een groot voordeel ten opzichte van goedkopere hosters die werken met local storage.

Dit nieuwe platform is de basis voor onze dienstverlening voor de komende jaren. We hebben daarom ook gelijk onze VPS pakketten volledig vernieuwd! Dit geldt voor alle Managed VPS, Unmanaged VPS pakketten en een compleet nieuw product genaamd Reseller VPS, speciaal voor partners en resellers die zelf hosting willen aanbieden op ons platform.

Nieuwe Managed VPS platform en pakketten

Ons gloednieuwe Managed VPS platform is voorzien van de allernieuwste hardware en software zodat je als klant gebruik kunt maken van de nieuwste technieken en mogelijkheden.

Nog sneller door NVMe SSD

Je profiteert van NVMe SSD, wat nog sneller is dan gewone SSD opslag. Hierdoor zullen websites en applicaties nog sneller laden. De snelheid van websites is enorm belangrijk voor een hoge positie in Google en om bezoekers de beste ervaring te bieden. Snelle websites hebben een hogere conversie en daarom is je omzet automatisch hoger in vergelijking met websites die langzamer zijn.

Gratis back-ups tot 30 dagen terug

Het is niet langer nodig om een apart back-up pakket af te nemen voor je back-ups. Back-ups zijn nu gratis inbegrepen bij je Managed VPS pakket! We hebben ons back-up platform volledig vernieuwd waarmee je tot wel 30 dagen retentie hebt. Het terugzetten van back-ups doe je heel eenvoudig via het Plesk control panel.

Meer rekenkracht en grotere pakketten voor een lagere prijs

We zien dat de vraag naar meer rekenkracht en opslagruimte de laatste jaren is toegenomen. Bij onze nieuwe Small Managed VPS krijg je direct al 2 CPU cores, 2 GB RAM en 25 GB opslag. Naast onze 5 Managed VPS pakketten hebben we ook 5 Managed VPS Plus pakketten gelanceerd met extra veel rekenkracht en opslag. Hierdoor hebben we een uiterste concurrerend aanbod; je krijgt enorm veel resources voor relatief weinig geld.

Plesk Obsidian

Onze nieuwe Managed VPS pakketten zijn voorzien van de nieuwste versie van het Plesk control panel, Plesk Obsidian. De nieuwe interface en functies van Plesk Obsidian zorgen ervoor dat het beheren van websites en je VPS nog eenvoudiger wordt. Met Plesk Obsidian bespaar je veel tijd en geld als beheerder vanwege de slimme automatisering binnen Plesk.

Extra oplossingen en extensies voor je Managed VPS

Onze klanten vragen regelmatig naar extra opties voor hun Managed VPS. Denk hierbij aan anti-virus applicaties, malware beveiliging, SEO tools, website optimalisatie en meer. We zijn blij om te kunnen melden dat het nu mogelijk is om deze te activeren op je Managed VPS. Bekijk onze Managed VPS pagina voor meer informatie.

Basis, Pro en Premium SLA’s

Met een Managed VPS krijg je gratis de Basis SLA met 1 uur support per maand van onze speciale VPS helpdesk. Heb je behoefte aan meer support? Kies dan voor een Pro of Premium SLA.

Later dit jaar is het ook mogelijk om een Managed Windows VPS af te nemen op ons nieuwe platform.

Bekijk voor meer informatie en alle specificaties onze Managed VPS pagina. Heb je vragen over Managed VPS? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuw Unmanaged VPS platform en pakketten

Naast ons Managed VPS platform hebben we ook ons Unmanaged VPS platform compleet vernieuwd, inclusief nieuwe VPS pakketten. Je hebt al een VPS met HA en NVMe SSD storage vanaf € 9,95 per maand!

Nieuw control panel voor je VPS

Het starten, stoppen, en herstarten van je VPS doe je super eenvoudig via het control panel in Mijn SoHosted. Ook de console openen doe je hier met slechts één klik, zodat je direct aan de slag kunt.

De nummer 1 back-up oplossing

Voor het maken van back-ups werken we samen met Acronis Cloud Backup, de marktleider op het gebied van back-ups. Met Acronis is het maken van automatische back-ups en het restoren van je VM super eenvoudig! Bovendien ben je direct beschermd tegen ransomware en kun je eventueel ook andere apparaten back-uppen met Acronis.

Bekijk voor meer informatie over ons nieuw VPS platform en de nieuwe pakketten onze VPS pagina. Heb je vragen over onze VPS’en? Neem dan gerust contact op.