SoHosted lanceert Reseller VPS

, door in

Nieuw: Reseller VPS
Wil je zelf hosting verkopen, of heb je veel websites die je wilt hosten? Speciaal voor deze doelgroep is het nu mogelijk om een Reseller VPS af te nemen op ons gloednieuwe VPS platform met de allernieuwste technieken, waardoor jij en je klanten verzekerd zijn van de beste prestaties!

Zelf hosting verkopen

Met een Reseller VPS kun je zelf hosting verkopen aan je klanten. Voor met name webdesigners, digital agencies en online marketeers is dit een mooie mogelijkheid om extra inkomsten te genereren en zelf maximaal de controle te houden over je websites en serverprestaties.

Een Reseller VPS is een VPS met een Plesk Web Host licentie waardoor je klanten eenvoudig zelf toegang kunt geven tot het Plesk control panel en een onbeperkt aantal websites kunt aanmaken op je VPS.

Het voordeel van reseller hosting via een VPS is dat je een eigen (virtuele) server tot je beschikking krijgt, die je in tegenstelling tot bij shared reseller hosting, niet hoeft te delen met anderen. Hierdoor kun je een zeer hoge kwaliteit hosting garanderen aan je klanten op het gebied van snelheid en uptime. Ook bepaal je hiermee zelf hoeveel hoeveel geld je wilt verdienen met je hosting.

Razendsnel door 100% NVMe SSD opslag

Wanneer je de hosting verzorgt voor je klanten wil je natuurlijk zeker zijn van een uitstekende snelheid. Ons nieuwe platform is uitgerust met 100% NVMe SSD opslag, deze opslag is nóg sneller dan gewone SSD’s, waardoor websites razendsnel laden. Er zijn nog heel veel andere complexe technische specificaties, maar het komt er op neer dat je met een Reseller VPS razendsnelle websites kunt aanbieden aan je eigen klanten!

Eenvoudig back-ups terugzetten tot 30 dagen terug

Gaat er iets mis? Dan kunnen je klanten of jijzelf, eenvoudig een back-up terugzetten van hun website, e-mail of database via de door ons ontwikkelde Back-up manager. De back-ups gaan tot wel 30 dagen terug. Dit scheelt jou als reseller veel tijd en de klant is niet afhankelijk van jou, het werkt volledig self-service.

SoHosted partnerprogramma

Als reseller van SoHosted is het mogelijk om deel te nemen aan het SoHosted partner programma. In het kort levert het SoHosted partner programma de volgende voordelen op:

  • Op basis van je commitment krijg je extra korting.
  • SoHosted stuurt leads en opdrachten naar je door zodat je meer omzet kunt genereren.
  • We delen inzichten en kennis met je die we opdoen bij andere resellers en partners zodat je je aanbod kunt optimaliseren voor meer omzet en conversie.
  • Je krijgt je eigen persoonlijke accountmanager die met je meedenkt en je gevraagd en ongevraagd voorziet van objectief, eerlijk advies.

Regelmatig advies om omzet te verhogen

We praten regelmatig met onze resellers en hebben veel kennis over hoe jij als reseller van SoHosted je omzet kunt verhogen. Bijvoorbeeld door niet alleen webhosting te verkopen maar ook extra opties en aanvullende diensten. We adviseren je hier graag over.

Bekijk voor meer informatie over ons nieuw Reseller VPS platform en de nieuwe pakketten onze Reseller VPS pagina. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op.