Terugblik 2011

, door in

Bedankt voor het recordjaar van SoHosted!

Met enorme trots willen we graag melden dat wij het jaar 2011 wederom als een recordjaar hebben mogen afsluiten! Nog niet eerder registreerde SoHosted zoveel nieuwe domeinen en mochten we zoveel nieuwe klanten verwelkomen.

Wat een mijlpaal, 25.000 klanten!
Op 2 januari 2012 heeft SoHosted haar 25.000e klant mogen verwelkomen. 25.000! Het lukt al bijna om een groot voetbalstadion in Nederland te vullen met onze trouwe klanten. Daarnaast registreerde wij in december 2011 het 55.000e domeinnaam.

We groeien snel en gezond als bedrijf en verwachten in 2012 nog sneller te groeien. Hierdoor zijn we in december verhuist naar een groter kantoorpand waar we voldoende capaciteit hebben om de komende jaren het bedrijf verder te ontwikkelen.

Zeer tevreden klanten

We vragen onze klanten periodiek wat ze van ons vinden. Dit geeft ons veel inzichten die we gebruiken om onze diensten nog beter te maken. Niet alleen onze helpdesk met haar persoonlijke service scoort zeer hoog, maar ook de prijs/kwaliteit verhouding van onze diensten. Wat ons betreft een duidelijke erkenning van onze voordelige, stabiele en kwalitatieve dienstverlening. Zo hebben we dit jaar niet minder dan 7 (erg smakelijke) taarten en nog veel andere bedankjes van onze klanten mogen ontvangen, als dank en blijk van waardering.

Ook het ICT magazine Winmag Pro heeft ons beoordeeld: We hebben de MKB Best Choice Award 2011 gewonnen voor onze VPS oplossingen en dienstverlening. De vele positieve reacties die we in onze e-mailbox vinden, maar ook geplaatst worden op webhosters.nl en ISPgids.com maken ons trots. We zitten hier tenslotte niet voor onszelf, maar voor ú!

Nieuwe dienst: VPS

In 2011 hebben we een nieuwe dienst gelanceerd: Virtual Private Servers of kortweg VPS. Niet alleen scherper geprijsd dan een dedicated server, ook een hoop nadelen worden met een VPS weggenomen. U bent net zo onafhankelijk van andere klanten op hetzelfde platform als met een fysieke eigen server, maar heeft de mogelijkheid om flexibel op te schalen en hardware af te stemmen op de behoefte van uw website! Begin klein en goedkoop, en laat de hardware rustig met uw website of applicatie meegroeien.

Binnenkort gaan er grote ontwikkelingen plaats vinden op het gebied van VPS binnen de hostingbranche. We hebben er zin in! Meer informatie over ons huidig VPS aanbod vindt u hier: www.sohosted.com/vps

Ook in 2012 géén wachttijden!
Onze klanten hebben in het afgelopen jaar in totaal 10.838 telefoontjes naar ons gepleegd. Ondanks dat wij bij e-mails een gemiddelde responstijd van maximaal een uur tijdens werkdagen nastreven (en deze zo goed als altijd halen), hechten onze klanten waarde aan een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers. Ze hoefden niet lang te wachten; de gemiddelde wachttijd in 2011 was slechts 9,97 seconden. Deze tijd is zelfs nog inclusief het laten overgaan van de telefoon! Ook in 2012 hebben we de doelstelling om u binnen 10 seconden te woord te staan. Op naar het volgende recordjaar!

Dan 2012: Het jaar waarin wij een aantal nieuwe innovatieve diensten gaan lanceren waarover u zo spoedig mogelijk meer zult vernemen. Een tip van de sluier kunnen we u helaas nog niet geven, maar u kunt er van op aan.. we staan te trappelen! Hebben we hierboven een aantal prachtige cijfers vermeld, records zijn er natuurlijk om gebroken te worden. U hoort zéér snel weer van ons!

Nogmaals, namens het gehele team van SoHosted: Bedankt voor een top 2011!

Maurice Graber
Rene de Haas
Directie SoHosted B.V.