Winnaar 25 jaar webhosting + domeinregistratie bekend!

, door in

Winnaar iPad 2Op dit moment hebben we de 25.000 klanten actie: De 25.000e klant wint 25 jaar webhosting + domeinregistratie en de volgende 100 klanten (25.000 t/m 25.100) maken kans op een iPad 2.

Gisteravond was het zover: We mochten onze 25.000e klant  verwelkomen!

De gelukkige winnaar is Kevin Postma welke het domein doezumeroudjaarsploeg.nl heeft geregistreerd bij SoHosted.

Het overgrote deel van onze klanten worden via kennissen aangebracht, zo ook deze klant. Dit is voor ons een belangrijke indicator dat onze huidige klanten zó tevreden zijn over ons dat ze ons aanraden bij vrienden, familie en kennissen. Naast de 25.000e klant zelf, vinden we dit ook een groot compliment.

Kort interview met de winnaar

Waarom heeft u de domeinnaam doezumeroudjaarsploeg.nl besteld en waar wilt u die voor gaan gebruiken?
Ik heb de website een tijdje terug vernieuwd. Echter bleek de webhostingprovider toen enkele functies van de site niet te ondersteunen. Hierdoor moest ik opzoek naar een andere webhostingprovider. Toen ik de domeinnaam en de webhosting wou verhuizen ging dit bij het nieuwe webhosting bedrijf ook niet goed. Het domein was al verhuisd maar de hosting bleek nog bij de vorige webhoster te staan. Het was een drama om te regelen.

De website werd ook steeds trager en trager. Uiteindelijk had ik hier genoeg van en hoorde ik via een kennis dat SoHosted snelle webhosting heeft voor een scherpe prijs. Daarnaast was hij ook erg te spreken over de persoonlijke service. Aangezien wij een vrijwilligersgroep zijn die niet veel hebben te besteden heb ik het small hostingpakket van €1,50 gekozen. Rond deze tijd van het jaar hebben we veel bezoekers dus is het voor ons naast de prijs ook belangrijk om een snelle webhosting provider te hebben.

Waarom heeft u voor SoHosted gekozen?
We hebben voor SoHosted als webhosting provider gekozen omdat de prijs van de webhosting scherp was en we snel wat anders moesten. Via een kennis die zeer positiief over SoHosted was, hebben we uiteindelijk het domein laten verhuizen en een webhostingpakket besteld. Dus we zijn uiteindelijk op aanraden van iemand anders bij jullie gekomen.

Wij willen de Doemuzer oudjaarsploeg bij deze nogmaals feliciteren met 25 jaar gratis webhosting en domeinregistratie!

Wilt u ook mee doen met de 25.000 klanten actie? De volgende 100 klanten maken kans op een iPad 2. Indien de winnaar is aangebracht door een huidige klant, krijgt deze ook een iPad 2!