Winnaar iPad 2 bekend!

, door in

Winnaar iPad 2Het was de afgelopen weken mogelijk om 25 jaar webhosting en domeinregistratie te winnen. Die winnaar was eerder al bekend gemaakt.

Als verlengde van deze actie hebben we ook besloten om onder de volgende 100 nieuwe klanten een iPad 2 uit te reiken.

Indien de winnaar was aangebracht door een bestaande klant dan zou deze ook een iPad 2 winnen.

 

En de winnaar is…

De gelukkige winnaar is mevrouw E. Tigchelaar die een domeinnaam bij SoHosted heeft geregistreerd. Het gaat om de domeinnaam gedichten-bundel.nl.

Van harte gefeliciteerd, veel plezier met jouw iPad 2!

We hebben nog een winnaar!

Mevrouw Tigchelaar was een van de 100 nieuwe klanten van SoHosted, ook bestaande klanten konden meedoen. Omdat mevrouw Tigchelaar via haar zoon klant is geworden bij SoHosted, kreeg haar zoon de heer T. Tigchelaar ook een iPad 2!

Winnaar iPad 2

 

Een kort interview met de winnaars

Wat vind je ervan dat jullie beide winnaar bent van de 25.000 klanten actie van SoHosted?
“Wij zijn echt mega blij met het winnen van onze iPad 2 en dat maar liefst 2 keer! Mijn moeder wou er heel graag een hebben en nu krijgen we er maar liefst 2! Hoe groot is de kans nou dat men 2 keer zo’n mooi cadeau wint? Ik ken persoonlijk niemand die dat ooit is overkomen, echt helemaal geweldig!”

Je moeder heeft gedichten-bundel.nl bij ons geregistreerd. Zou je daar wat meer over willen vertellen?
“Mijn moeder vindt het leuk om gedichten te maken en deze te delen met andere mensen. Dit doet ze al jaren en steekt hier veel tijd en energie in. Ze heeft eerder een andere website gehad, maar ze heeft nu gekozen voor een betere domeinnaam die beter aansluit bij de website zelf.”

Waarom heb je gekozen voor SoHosted?
“Op het gebied van computers regel ik alles voor mijn ouders. Dus ook bij het maken van een goede keuze voor een webhosting provider. Ik heb mijn moeder aangeraden te kiezen voor SoHosted. Jullie zijn heel toegankelijk voor mensen die wat minder technische kennis hebben. Er wordt simpel en duidelijk gecommuniceerd als je belt of mailt met een vraag. De medewerkers nemen de tijd voor je en steken een hoop energie in je als klant. Je krijgt erg veel waar voor je geld. Dit is eigenlijk waarom ik SoHosted aan iedereen in mijn omgeving aanraad.”

Je bent zelf al sinds 2004 klant bij SoHosted, wat vind je tot nu toe van onze dienstverlening?
“Ik heb nog nooit een storing of klacht gehad. Maar ik word ook niet lastig gevallen met reclame of verkooppraatjes. Als er wordt gecommuniceerd is dat altijd heel eerlijk en transparant, dat vind ik belangrijk. Het product verkoopt zichzelf en blijft zich ook verbeteren. Een mooi voorbeeld hiervan is het verhogen van de webruimte en dataverbruik van de webhostingpakketten, terwijl de prijs gelijk blijft. Je merkt dat de mensen die werken bij SoHosted hart voor de zaak hebben!

Ik zou zeggen: ga zo door SoHosted!”

Hartelijk dank!

We willen namens het gehele team van SoHosted iedereen bedanken die mee heeft gedaan met deze actie! Aangezien deze actie is afgelopen, kunt u niet meer mee doen.

Wil je nog wel kans maken op een iPad 2? Wanneer je klant wordt bij SoHosted kun je periodiek mee doen met een klanttevredenheidsonderzoek. Iedereen die mee doet, maakt dan automatisch kans op een iPad 2.