Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

Over SoHosted

Onze visie, mensen en geschiedenis

We houden bij SoHosted van het helpen van mensen. Goede diensten leveren, eerlijk communiceren en problemen voor klanten oplossen. We werken elke dag met veel plezier en enthousiasme om onze klanten tevreden te houden. Als we onze klanten mogen geloven lijkt dit de afgelopen 15 jaar heel goed gelukt te zijn!

WIJ ZIJN GEK OP:

Mensen helpen

MENSEN HELPEN

Eerlijkheid

eerlijkheid

Klant is koning

onze klanten

Techniek

techniek

Collega's

Collega’s

Plezier

Plezier


WAAROM SOHOSTED?

ENTHOUSIASTE SERVICE

We groeien snel maar vinden het belangrijk om altijd persoonlijk te blijven. Groot, klein, particulier, ZZP-er, of MKB; iedere klant is belangrijk voor ons. Bij ons ben je geen klantnummer. Dus als je ergens niet uitkomt, laat het alsjeblieft weten!

Bij goede service hoort een goede reactietijd. Je hebt geen zin om lang te wachten op antwoord en je hebt volkomen gelijk! Daarom reageren we vaak binnen 1 uur op je e-mail en heb je altijd direct iemand aan de telefoon als je belt.

Elke situatie is uniek, dus ook die van jou. Daarom werken we niet met belscripts. We luisteren goed naar je en komen met oplossingen die voor jou werken. Daarnaast willen we altijd een stapje extra doen en je verrassen met oplossingen waar je zelf misschien niet aan had gedacht.

We hebben een hekel aan omslachtige, bureaucratische procedures. We passen daarom onze werkwijze en producten aan op jouw behoeftes. Wij als nerds met passie voor het vak zijn altijd bereid om een stapje extra te doen voor klanten.

EERLIJKE DIENSTEN

We vinden het zelf ook vervelend om er later achter te komen dat je toch bij moet betalen wanneer je iets koopt. Daarom hanteren we duidelijke prijzen en gaan we je niet extra factureren voor onnodige zaken zoals setupkosten. We hebben onze diensten de afgelopen 15 jaar continu verbeterd.

Als je zo nu en dan meer schijfruimte of dataverkeer gebruikt dan je webhosting pakket toestaat is dat geen probleem. We doen daar niet zo moeilijk over. Als je het heel bont maakt nemen we contact met je op, maar we zullen je nooit onverwachts een rekening sturen.

Al onze pakketten zijn heel erg compleet. Je hoeft dus niet een onnodig groot pakket te kiezen om bijvoorbeeld ondersteuning voor CMS, PHP of MySQL te krijgen. Je kunt dus ook alles met ons kleinste pakket!

We geven je altijd eerlijk advies. Ook als dat betekent dat je als klant minder gaat betalen. Wij geloven dat eerlijkheid het langste duurt en ervoor zorgt dat klanten ons gaan aanraden bij anderen. Dit is de grootste reden waarom we de afgelopen 15 jaar zo hard zijn gegroeid.

GOEDE KWALITEIT

Ondanks het feit dat we een van de grotere hostingbedrijven van Nederland zijn, hebben we nog steeds weinig last van storingen. En daar zijn we trots op. Dit omdat we goed nadenken over de infrastructuur van ons netwerk en configuratie van onze servers. We vinden hoge kwaliteit absoluut belangrijker dan een paar procent extra winst.

Overvolle servers die langzaam websites laden ga je bij ons niet vinden. We richten onze servers zo in dat het niet ten koste gaat van de snelheid of stabiliteit. We monitoren proactief de prestaties van elke server zodat elke server ook snel en stabiel blijft.

Goede hosting kun je niet leveren als je de kennis niet in huis hebt. Bij SoHosted werken daarom alleen IT’ers met passie voor technologie die hun sporen in de IT al hebben verdiend. Hun passie zorgt voor een stabieler netwerk, snellere servers en tevreden klanten.

De ontwikkelingen in de IT sector gaan razendsnel. We zijn daarom ook dagelijks bezig om nieuwe ontwikkelingen toe te passen in onze diensten zodat onze klanten nog meer waar krijgen voor hun geld.

WHO ARE THESE PEOPLE?

Dit zijn de mensen die jou blij willen maken met hosting:

Fokke

Fokke
Klantenservice

Joris

Joris
Klantenservice

Dani

Dani
Klantenservice

Quinten

Quinten
Klantenservice

Lucas

Lucas
Klantenservice

Robin

Robin
Klantenservice

Floris

Floris
Klantenservice

René

René
CEO

Thijs

Thijs
Developer

Jan

Jan
Systeembeheerder

Marco

Marco
Systeembeheerder

Youri

Youri
Systeembeheerder

Martijn

Martijn
Systeembeheerder

Lauris

Lauris
Online marketeer

Hindrik

Hindrik
CMO

Jannick

Jannick
Online marketeer

Johan

Johan
Business administrator

Wil jij ook bij SoHosted werken? Bekijk onze vacatures

SOHOSTED HQ

HQ01
HQ02
HQ03
HQ04
HQ05
HQ06

Duurzaam investeren in mensen

Je zou zeggen dat het bij een IT bedrijf gaat om de techniek. Maar bij ons is dat niet zo. Bij ons draait het om de mens. Uiteindelijk is de techniek een (belangrijk) middel maar het gaat er uiteindelijk om wat je er precies mee doet als IT professional. Daarom vinden we het erg belangrijk om continu bezig te zijn om mensen te ontwikkelen en te laten groeien. Dat biedt oneindig veel uitdaging en zorgt er daarnaast ook voor dat collega’s groeien en daarmee SoHosted als geheel.

SoHosted is onderdeel van Yourhosting.