Referenties

Lees hier wat anderen over SoHosted zeggen

Mogen we jou ook verwelkomen als blije klant?

Enkele klanten die al webhosting bij SoHosted hebben

  • Veilig Verkeer Nederland
  • Claudia
  • TNT Post
  • Reggefiber
  • Return to sender - Katja Schuurman
  • PHP Works Developers
  • Reclamebureau RAM
  • BOS Incasso

Dit wordt er gezegd op twitter

Erg blij met de service van @SoHosted: verhuizing @StyleShootShine account liep op rolletjes en alle probleempjes zo opgelost!

Superservice van de klantvriendelijke mensen van @SoHosted. Website weer up and running! Thanks!

Karin Bronwasser

Vandaag weer even een akkefietje met een andere provider. Merk ik toch wel dat de service van @SoHosted echt goud is. Toppers!!! :)

Onze klanten zijn erg blij

EN WIJ OOK! IN RUIM 2584 RECENSIES GEVEN JULLIE ONS EEN 9.4 !

1624 recensies:

504 recensies:

456 recensies:

Laatste 50 recenties

Voorbeelden van hoe klanten onze webhosting gebruiken

Maurice

Made in Melon

“Wij zien SoHosted als onze ideale partner voor de verzorging van hosting voor onze klanten. In zowel het aanbieden van maatwerkpakketten, het bieden van snelle service bij vragen en het meedenken bij problemen werken wij alweer enkele jaren graag samen met het team van SoHosted. Een partner die voor ons een zorg wegneemt in het aanbieden van online communicatie: namelijk een stabiele en goede hosting waar je van uit kan.”

– Maurice van Opdorp – Madeinmelon.nl


Kevin

Gitaarles-leeuwarden.nl

“Sinds mijn website bij Sohosted gehost wordt heb ik nooit meer problemen met mijn website. Iets wat voor mij super belangrijk is aangezien bijna al mijn leerlingen via internet bij mij terecht komen. Bovendien krijg ik goede ondersteuning en advies voor mijn op wordpress draaiende website. Een Sohosted medewerker heeft bijvoorbeeld direct actie ondernomen toen geconstateerd werd dat mijn wordpress site werd aangevallen.”

– Kevin Hoogcarspel – Eigenaar Gitaarschool Hoogcarspel

rudie

Rudie Hiemstra

“Ik ben al ruim 9 jaar klant van SoHosted. Ik gebruik de webhosting vooral om foto’s te hosten. Ik heb nog nooit problemen gehad en word altijd snel geholpen.”

– Rudie Hiemstra


Jordie

Jordy Houtman

“Ik heb goede ervaringen met SoHosted! Ik zit er al ruim 7 jaar en naast de goede prijs/kwaliteit verhouding en eenvoudig te beheren diensten, hebben ze ook nog eens een goede service. Nooit klachten gehad met niet werkende diensten. Ook de door mij gemaakte fouten zijn super opgelost. Ik blijf hier rustig nog 7 jaar :)”

– Jordy Houtman

ivo

Stichting KindWeesKind

“Sinds 2009 zijn wij klant van Sohosted. Waar veel bedrijven Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, gaat dit bij Sohosted een stap verder. Als stichting zijn wij hier enorm bij geholpen. We worden bij vragen snel en goed geholpen en daarnaast wordt onze website pro actief gemonitord. Sohosted is betrokken en staat voor ons klaar.”

– Ivo Schotanus – KindWeesKind


Aukje

Zelf in Actie

“Voor een stichting zoals Zelf in Actie, wat opereert vanuit Zuid-Afrika, biedt Sohosted de ideale hosting. De kosten zijn laag en de geleverde diensten zijn zeer betrouwbaar. Als je vragen hebt over hosting of over je website, staat het vriendelijke personeel direct voor je klaar en ze doen er alles aan om je te helpen. Ook op de website van Sohosted zul je veel van je vragen beantwoord krijgen.
Wij hoeven nooit weer een andere hosting, want we zijn zeer tevreden.”

– Aukje van der Leij – Zelf in Actie

E2 Projecten

E2 Projecten

“Sohosted is mijn betrouwbare hostingsparner voor al onze website’s voor meer dan 10 jaar! Naast prima performance op hostingsgebied hebben de mannen van Sohosted een snelle, deskundige en flexibele helpdesk. Ga zo door!”

– Emile Bakker – E2 projecten


Freed

Freed Interactive

“Wij maken al vele jaren naar volle tevredenheid gebruik van de stabiele en snelle hostingdiensten van SoHosted. De snelle en goed bereikbare servicedesk is wat ons betreft dé positief onderscheidende factor van SoHosted.”

– Jan Kooistra – Freed Interactive

Monique

365gaming.nl

“Vanaf de launch van 365Gaming zitten we bij Sohosted. Onze eerste motivatie was hun gunstige prijsniveau maar inmiddels is de perfecte service en ondersteuning onze nummer 1 reden. Omdat 365Gaming continu groeit is een goede hostingpartner erg belangrijk, die hebben we gevonden in SoHosted.” Ben je benieuwd hoe 365Gaming onze webhosting gebruikt? Bekijk de case study!

– Monique van Baarsen – 365gaming.nl

Bekijk Case Study


Weddingblog

Theweddingblog.be

“TheWeddingBlog.be is een inspiratiepunt voor alle toekomstige bruidjes. Een inspiratieblog vol originele ideeën, van make-up en kapsel, bruidsjurk, uitnodigingen, decoratie en zoveel meer! TheWeddingBlog.be doet beroep op SoHosted en daar zijn we erg blij om, een perfecte samenwerking, vlotte service en klantvriendelijkheid, dat is waar SoHosted voor staat!”

– Peggy Timmermans – Theweddingblog.be

Room for Style

Room For Style

“Room For Style is een fashion en accessoires webshop die steeds op zoek gaat naar de ideale mix van nationale en internationale ontwerpers, exclusieve merken, trendsetting brands en zorgvuldig geselecteerde accessoires. Bij de opstart van Room For Style werd voor de hosting van sohosted gekozen. Er werd gestart met een small pakket voor de blog en shop, en evolueerden intussen naar een large pakket waarin nu ook de lookbook gehost wordt. De contacten met sohosted verlopen heel goed, en hun service is snel en efficiënt, wat uiteraard uiterst belangrijk is voor een online shop.”

– Annick Room – Roomforstyle.be


Ralf

Rubbermattenshop.nl

“Door onze diversiteit aan productspecifieke webshops, hebben wij een goede hostingpartner nodig die naast de beste hostingoplossingen ook flexibel en snel kan schakelen. Als ondernemer moet je doen waar je goed in bent, en voor de rest partners kiezen die echt weten wat ze doen voor een goede prijs, zoals Sohosted!”

– Ralf Kramer – Rubbermattenshop.nl

Voorbeelden van hoe klanten onze VPS hosting gebruiken

Iwan
Ravelin We gebruiken bij Ravelin een unmanaged VPS van SoHosted. Bij het kiezen van de juiste VPS configuraties en de juiste software heeft SoHosted ons enorm geholpen.” Benieuwd naar de ervaringen van ICT bedrijf Ravelin met de diensten van SoHosted? Lees dan de case study van Ravelin.

– Iwan van Ee – Mede-eigenaar Ravelin B.V.

Bekijk Case Study


Wouter
Freez.it Bij Freez.it willen we flexibel blijven en snel inspringen op ontwikkelingen. Om die reden maken we gebruik van het VPS platform van SoHosted. Het is een betrouwbare, professionele club met snel en persoonlijk contact.” Ben je benieuwd hoe ICT bedrijf Freez.it onze unmanaged VPS gebruikt? Lees dan de case study.

– Wouter Jorritsma – Eigenaar en ICT adviseur Freez.it

Bekijk Case Study


Yns
YNS “YNS Automatisering is ruim tien jaar klant bij Sohosted. Snel reageren, de persoonlijke benadering, het meedenken met de klant en het leveren van maatwerk zorgt ervoor dat wij na tien jaar nog steeds erg tevreden zijn!”

– Directie YNS


robert
Trisal B.V. “We waren toe aan een nieuwe server, maar waren het zat om naast de software ook de hardware te moeten beheren. De schaalbaarheid van het aantal servers en de capaciteit van de server maken het een erg aantrekkelijk product.”

– Robert Salomons – Directeur Trisal B.V.

Karin
Bronwasser websites Als WordPress-specialist maakt Karin van Bronwasser Websites al meer dan 10 jaar gebruik van de diensten van SoHosted. Een aantal jaren geleden maakte ze naar volle tevredenheid de overstap naar een eigen Managed VPS zodat ze zelf hosting kon gaan aanbieden. Ben je benieuwd hoe Bronwasser websites onze reseller hosting gebruikt? Lees dan deze case study!

– Karin Bronwasser – Eigenaar Bronwasser websites

Bekijk Case Study


T. André
Dutchy Design “Als (online) reclamebureau waren wij op zoek naar een turnkey oplossing waarmee we konden groeien zonder beperkingen. In deze tijd kan je niet zonder virtualisatie. We werken dankzij SoHosted een stuk efficienter. We zijn zeer tevreden!”

– T. André de la Porte – Eigenaar Dutchy Design


ramreclame
Ram Reclame “Als reclamebureau hosten wij de websites van onze klanten op een VPS bij SoHosted. We hebben in SoHosted een betrouwbare partner met een solide VPS dienst gevonden. We zijn erg tevreden over de service.”

– A. Wekema & A.Smith – Ram Reclame

Erik
PlanIt Works PlanIt Works maakt sinds 2013 gebruik van het VPS platform van SoHosted voor het hosten van haar eigen CMS TweeGo. De unmanaged VPS’en met VMware zorgen voor een stabiel platform en minder beheerkosten. Meer weten over hoe software ontwikkelaar PlanIt Works gebruik maakt van onze unmanaged VPS dienst? Bekijk dan de case study.

– Erik van den Berg – Mede-eigenaar PlanIt Works

Bekijk Case Study


ricardo
Speak “Al enige tijd nemen wij Managed en UnManaged VPS diensten af van Sohosted. Sindsdien kunnen wij weer doen waar we goed in zijn, namelijk het leveren van diensten. Naast de perfecte service van de supportdesk, hebben hun engineers ook meer dan voldoende kennis in huis om ons bij te staan bij complexe vraagstukken en oplossingen. Kortom een prima VPS provider tegen betaalbare tarieven.”

– Ricardo de Vries – Speak.nl

andy
LeadIncentive “Ik host vier commerciële websites op 1 VPS van SoHosted. De schaalbaarheid van mijn VPS vind ik erg belangrijk, deze groeit mee met het aantal bezoekers. SoHosted biedt een goede prijs voor veel service.”

– Andy Kalbvleesch – LeadIncentive


jeroen
TimeTell “Voor ons is hosting heel belangrijk omdat het een integraal onderdeel van ons tijdregistratieproduct is. Wij zijn heel tevreden met SoHosted, omdat ze net als wij snel, flexibel en betrouwbaar zijn.”

– Jeroen van der Meer – TimeTell

sas
Seats and Sofas “Seatsandsofas.com wordt gehost op een Managed VPS bij SoHosted. De prijs-kwaliteitverhouding vind ik erg goed. Dit door hun pro-actieve houding, goede persoonlijke service en hoge uptime.”

– Ronald Leemans – Seats and Sofas

Tim
Geschenkbezorgen.nl “SoHosted heeft ons altijd uitstekend geadviseerd bij technische vraagstukken om ons groeiend aantal klanten en dataverkeer antwoord te bieden. Onze websites draaien al jaren soepel en migraties in het verleden gingen probleemloos. Daarnaast is de support uniek waar het verder kijkt dan enkel de hosting om snel een oplossing te vinden. ”

– Tim van den Bogaard – Geschenkbezorgen.nl


Remco
Retail Data BV “REDA is importeur en leverancier in Nederland en België van diverse afrekensystemen. Voor het hosten van onze Magento webshop hebben we SoHosted ingeschakeld. Lage tarieven, een hoge uptime en een opmerkelijk goede klantenservice. ”

– Remco Stel – Marketing Manager Retail Data BV

Klaar om aan de slag te gaan met je site? Bestel webhosting