Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

Referenties

Lees hier wat anderen over SoHosted zeggen

Mogen we jou ook verwelkomen als blije klant?

Enkele klanten die al webhosting bij SoHosted hebben

  • Veilig Verkeer Nederland
  • TNT Post
  • Reggefiber
  • Return to sender - Katja Schuurman
  • Reclamebureau RAM
  • BOS Incasso

Dit wordt er gezegd op twitter

Erg blij met de service van @SoHosted: verhuizing @StyleShootShine account liep op rolletjes en alle probleempjes zo opgelost!

Superservice van de klantvriendelijke mensen van @SoHosted. Website weer up and running! Thanks!

Karin Bronwasser

Vandaag weer even een akkefietje met een andere provider. Merk ik toch wel dat de service van @SoHosted echt goud is. Toppers!!! :)

sohosted-referenties-smiley

Onze klanten zijn erg blij

EN WIJ OOK! ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 9.2 !


Trustpilot SoHosted

932 recensies:

1917 recensies:

Hostingwijzer

539 recensies:

Onze webhosting krijgt 5 sterren op basis van 3620 recensies.

Voorbeelden van hoe klanten onze webhosting gebruiken

rudie

Rudie Hiemstra

“Ik ben al ruim 9 jaar klant van SoHosted. Ik gebruik de webhosting vooral om foto’s te hosten. Ik heb nog nooit problemen gehad en word altijd snel geholpen.”

– Rudie Hiemstra


Jordie

Jordy Houtman

“Ik heb goede ervaringen met SoHosted! Ik zit er al ruim 7 jaar en naast de goede prijs/kwaliteit verhouding en eenvoudig te beheren diensten, hebben ze ook nog eens een goede service. Nooit klachten gehad met niet werkende diensten. Ook de door mij gemaakte fouten zijn super opgelost. Ik blijf hier rustig nog 7 jaar :)”

– Jordy Houtman

Kevin

Gitaarles-leeuwarden.nl

“Sinds mijn website bij Sohosted gehost wordt heb ik nooit meer problemen met mijn website. Iets wat voor mij super belangrijk is aangezien bijna al mijn leerlingen via internet bij mij terecht komen. Bovendien krijg ik goede ondersteuning en advies voor mijn op wordpress draaiende website. Een Sohosted medewerker heeft bijvoorbeeld direct actie ondernomen toen geconstateerd werd dat mijn wordpress site werd aangevallen.”

– Kevin Hoogcarspel – Eigenaar Gitaarschool Hoogcarspel

ivo

Stichting KindWeesKind

“Sinds 2009 zijn wij klant van Sohosted. Waar veel bedrijven Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, gaat dit bij Sohosted een stap verder. Als stichting zijn wij hier enorm bij geholpen. We worden bij vragen snel en goed geholpen en daarnaast wordt onze website pro actief gemonitord. Sohosted is betrokken en staat voor ons klaar.”

– Ivo Schotanus – KindWeesKind


Aukje

Zelf in Actie

“Voor een stichting zoals Zelf in Actie, wat opereert vanuit Zuid-Afrika, biedt Sohosted de ideale hosting. De kosten zijn laag en de geleverde diensten zijn zeer betrouwbaar. Als je vragen hebt over hosting of over je website, staat het vriendelijke personeel direct voor je klaar en ze doen er alles aan om je te helpen. Ook op de website van Sohosted zul je veel van je vragen beantwoord krijgen.
Wij hoeven nooit weer een andere hosting, want we zijn zeer tevreden.”

– Aukje van der Leij – Zelf in Actie

E2 Projecten

E2 Projecten

“Sohosted is mijn betrouwbare hostingsparner voor al onze website’s voor meer dan 10 jaar! Naast prima performance op hostingsgebied hebben de mannen van Sohosted een snelle, deskundige en flexibele helpdesk. Ga zo door!”

– Emile Bakker – E2 projecten


Freed

Freed Interactive

“Wij maken al vele jaren naar volle tevredenheid gebruik van de stabiele en snelle hostingdiensten van SoHosted. De snelle en goed bereikbare servicedesk is wat ons betreft dé positief onderscheidende factor van SoHosted.”

– Jan Kooistra – Freed Interactive

Monique

365gaming.nl

“Vanaf de launch van 365Gaming zitten we bij Sohosted. Onze eerste motivatie was hun gunstige prijsniveau maar inmiddels is de perfecte service en ondersteuning onze nummer 1 reden. Omdat 365Gaming continu groeit is een goede hostingpartner erg belangrijk, die hebben we gevonden in SoHosted.” Ben je benieuwd hoe 365Gaming onze webhosting gebruikt? Bekijk de case study!

– Monique Többen – 365gaming.nl

Bekijk Case Study


Weddingblog

Theweddingblog.be

“TheWeddingBlog.be is een inspiratiepunt voor alle toekomstige bruidjes. Een inspiratieblog vol originele ideeën, van make-up en kapsel, bruidsjurk, uitnodigingen, decoratie en zoveel meer! TheWeddingBlog.be doet beroep op SoHosted en daar zijn we erg blij om, een perfecte samenwerking, vlotte service en klantvriendelijkheid, dat is waar SoHosted voor staat!”

– Peggy Timmermans – Theweddingblog.be

Room for Style

Room For Style

“Room For Style is een fashion en accessoires webshop die steeds op zoek gaat naar de ideale mix van nationale en internationale ontwerpers, exclusieve merken, trendsetting brands en zorgvuldig geselecteerde accessoires. Bij de opstart van Room For Style werd voor de hosting van sohosted gekozen. Er werd gestart met een small pakket voor de blog en shop, en evolueerden intussen naar een large pakket waarin nu ook de lookbook gehost wordt. De contacten met sohosted verlopen heel goed, en hun service is snel en efficiënt, wat uiteraard uiterst belangrijk is voor een online shop.”

– Annick Room – Roomforstyle.be


Ralf

Rubbermattenshop.nl

“Door onze diversiteit aan productspecifieke webshops, hebben wij een goede hostingpartner nodig die naast de beste hostingoplossingen ook flexibel en snel kan schakelen. Als ondernemer moet je doen waar je goed in bent, en voor de rest partners kiezen die echt weten wat ze doen voor een goede prijs, zoals Sohosted!”

– Ralf Kramer – Rubbermattenshop.nl

Benieuwd hoe klanten onze VPS hosting gebruiken? Bekijk onze VPS referenties.

Klaar om aan de slag te gaan met je site? Bestel webhosting