Vacatures SoHosted

Sohosted Vacatures

Wil jij ook werken bij de leukste webhoster van Nederland? Bekijk hieronder onze huidige vacatures voor ons kantoor in Friesland, Drachten. Hier komen regelmatig nieuwe vacatures bij. Houd daarom deze pagina in de gaten voor de meest actuele vacatures van SoHosted!

Wil je meer weten over het leukste hostingbedrijf van Nederland?
Bekijk dan de Over SoHosted pagina.


VACATURE HAPPY CUSTOMER MANAGER

Hou jij ervan om mensen blij te maken, heb je leidinggevende skills én heb je verstand van internet / ICT? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk snel de vacature en reageer!

Word jij onze happy customer manager? Bekijk vacature

VACATURE SENIOR SYSTEEMBEHEERDER

Ben jij een ambitieuze systeembeheerder met minimaal 6 jaar werkervaring én kan je goed samenwerken? Kom dan werken bij de leukste webhoster van Nederland! Bekijk snel de vacature en reageer!

Word jij onze senior systeembeheerder? Bekijk vacature

VACATURE SUPPORT SPECIALIST – HOSTING

Is techniek je grote passie en heb je werkervaring met hypervisors; VMware, KVM en/of XEN? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk snel de vacature en reageer!

Word jij onze support specialist? Bekijk vacature

Communicatie, media & marketing stage Friesland


Is communicatie jouw grote passie? En heb je daarnaast ook interesse in multimedia en marketing? Kom dan stage lopen bij de leukste webhoster van Nederland!

Word jij onze stagiair(e) communicatie & media? Bekijk vacature

VACATURE DEVELOPMENT STAGE FRIESLAND


Bouw je al regelmatig websites voor relaties, maar wil je weten hoe het er als ontwikkelaar bij een hosting provider aan toe gaat? Kom dan stage lopen bij de leukste webhoster van Nederland!

Word jij onze stagiair(e) development? Bekijk vacature

OPEN SOLLICITATIE


Lijkt het je geweldig om bij ons te komen werken en denk je echt iets te kunnen toevoegen aan SoHosted? Stuur dan een open sollicitatie!

Word jij onze nieuwe medewerker? Bekijk open sollicitatie

STAGE ONLINE MARKETING


Word jij enthousiast van online marketing en wil je veel leren over Zoekmachine optimalisatie, Google AdWords, Google Analytics, e-mailmarketing, social media en nog veel meer? Kom stage lopen bij SoHosted! Bekijk snel onze vacature en reageer!

Word jij onze online marketing stagiair(e)? Bekijk vacature