Vacature happy customer employee FLEX

 • Functie: Happy customer employee flex
 • Werk- en denkniveau: MBO/HBO
 • Type contract: Oproepbasis (8-20 uur beschikbaar)
 • Dienstverband: Tijdelijk (3-6 maanden)
 • Beschikbaarheid: Gehele week overdag en ‘s avonds, zaterdag overdag
 • Locatie: Drachten, Friesland

Deze vacature is reeds vervuld, het is niet meer mogelijk om te solliciteren. 

Wil jij wat bijverdienen? Hou jij ervan om mensen te helpen, blij te maken met goede service én heb je verstand van websites en ICT? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die ons tijdens een project van drie tot zes maanden flexibel komen versterken op de Klantenservice.

Jouw werkzaamheden:

Als Happy Customer Employee Flex ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten wanneer het gaat om vragen die voortkomen uit het aanstaande project. Wij gaan een groot aantal servers migreren naar een nieuw platform. Dit gaat voornamelijk vragen oproepen over de samenstelling van nieuwe hostinggpakketten, e-mailinstellingen en administratieve zaken. Daarnaast zullen er ook redelijk eenvoudige technische vragen zijn over het updaten van websites.

Deze vragen komen bij ons binnen via ons contactformulier en via de live chat. Jij staat elke klant positief en enthousiast te woord! Je beantwoordt hun vragen aan de hand van onze FAQ, interne Wiki en je eigen kennis van websites en webhosting (die we van tevoren natuurlijk bijspijkeren met een paar trainingsdagen). Kom je er niet uit? Dan kan je één van onze ervaren SoHosters om hulp vragen, of de vraag in zijn geheel doorzetten. Zo kan je snel weer door naar de volgende klant.

In onze huidige planning is er ruimte voor 2 FTE aan flexwerkers. Daar kan jij zoveel uren van invullen als je wil, in overleg met de Happy Customer Manager. Het zwaartepunt zal liggen in de periodes woensdag tot en met vrijdag overdag en ‘s avonds, en zaterdag overdag. Gedurende het project kan dit veranderen. We zien je het liefst zo veel mogelijk op ons gezellige kantoor in Drachten, maar gedeeltelijk thuiswerken behoort ook tot de opties!

Bevalt alles goed? Dan gaan we na afloop van het project graag met je in gesprek over een meer permanente aanstelling in onze flexpool.

Jouw profiel:

 • Zorgvuldigheid bij zowel de communicatie naar de klant als bij je werkzaamheden
 • Een goed inlevingsvermogen waardoor je onze klanten goed begrijpt
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Klanttevredenheid als uitgangspunt
 • Flexibel beschikbaar gedurende de week en op zaterdag
 • Stressbestendig, enthousiast en toegewijd
 • Een open, eerlijke en professionele houding
 • Affiniteit met de hostingbranche is een pre, maar geen vereiste
 • Basiskennis van Databases, FTP, DNS, E-mail, CMS’en etc
 • Ervaring met HTML/CSS en PHP is een pre
 • Ervaring met ASP (Classic en .NET) is een grote pre

Wat we doen bij SoHosted

Wij zijn niet zomaar een hostingbedrijf! We willen het leukste en beste hostingbedrijf van Nederland zijn. Klanten blij maken met goede hosting is waar wij zelf ook blij van worden. Ons kantoor is gevestigd in Drachten (Friesland), direct aan de A7, een mooie centrale plek die ook goed bereikbaar is met het OV. We hebben dan ook medewerkers uit Groningen, Friesland en Drenthe.

We bieden verschillende hostingdiensten aan waarvan shared webhosting, domeinnamen en Managed VPS momenteel de drie belangrijkste zijn. We werken met veel enthousiasme samen met Microsoft en PHP en durven ons daarom de beste Windows hoster van Nederland te noemen. Onlangs hebben we onze 35.000e klant mogen verwelkomen, een mooie mijlpaal waar we trots op zijn!

Dat 85% van onze klanten van het eerste uur nog steeds gebruik maken van onze diensten is voor ons het bewijs dat klantgerichtheid echt werkt. Klanttevredenheid is een belangrijk en integraal onderdeel van ons bedrijf. Onze focus op de tevredenheid van onze klanten heeft ervoor gezorgd dat we een 9.1 scoren op Trustpilot.

WIJ BIEDEN:

GEZELLIGHEID
Wanneer je bij ons komt werken kom je in een jong en gezellig team terecht. We zijn een IT-bedrijf en houden dus wel van een potje gamen. Twee keer per jaar houden we de SoHoLAN waarbij we een heel weekend gamend doorbrengen op kantoor, supergezellig! In onze toffe kantine vind je een echte bar, een pooltafel die elke pauze gebruikt wordt en een beamer met Playstation waar we in de pauze of tijdens de vrijdagmiddag borrel een potje FIFA op spelen.

SoHosted FIFA

FIFA in de pauze, durf jij?

TOFFE PERSONEELSUITJES
Maak je geen zorgen, we zijn niet alleen maar aan het gamen. We beschikken ook over een actieve personeelsvereniging die jaarlijks zorgt voor leuke uitstapjes! Geen standaard uitjes maar echt toffe dingen zoals quad rijden, airsoften en met het 10-jarig jubileum gingen we met zijn allen naar Frankrijk voor een epische vakantie!

SoHosted Holiday

SoHoliday in Zuid-Frankrijk

EEN PRIMA SALARIS EN PERSONEELSKORTINGEN
Een bovengemiddeld bedrijf, biedt ook een bovengemiddeld salaris en veel groei- en ontwikkelmogelijkheden zoals trainingen of opleidingen. Naast het salaris zelf, hebben we een gezellig, eerlijk en professioneel team van mensen die samen elke dag veel plezier met elkaar maken maar tegelijk serieus bezig zijn met het werk.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.