SoHosted Helpt

Gratis hosting voor getroffen ondernemers

SoHosted Helpt Banner

SoHosted helpt meT GrATIS HOSTING

In deze moeilijke tijd voor kleine ondernemers waarin inkomsten wegvallen door het coronavirus willen we graag helpen. Daarom bieden we nu 1 jaar gratis hosting aan inclusief onze SoHosted Website builder waarmee jij binnen enkele uren je eigen webshop of website online hebt staan. Daarmee kun je dus snel online je producten aanbieden om zo toch omzet te genereren. Je hoeft alleen nog maar een gratis hostingpakket te bestellen en een domeinnaam. Als je al klant bent bij ons, dan heb je al een domeinnaam en is het bestellen van een domeinnaam uiteraard niet nodig. Ook bieden we gratis hostingadvies aan zodat je snel ziet wat je aan kosten kunt besparen.

Wat krijg je bij onze hosting?

 • Gratis webhostingpakket met website-/webshopbuilder om zonder technische kennis een website of webshop te maken
 • Met onze webshop builder kan je je producten online gaan verkopen, maar ook bijvoorbeeld afhaalmaaltijden aanbieden!
 • Onbeperkt aantal e-mailadressen
 • Gratis SSL-certificaat om je website of webshop te beveiligen met HTTPS
 • Nog heel veel meer: zie onze webhosting voor meer informatie.


Vul onderstaand formulier in om in aanmerking te komen voor gratis hosting

Na het invullen van het formulier controleren wij of je in aanmerking komt voor deze actie. Daarna ontvang je zo snel mogelijk een kortingscode waarmee je 1 gratis hostingpakket (Standard t.w.v. € 47,40 per jaar excl. BTW) kunt aanvragen. Als je ook hostingadvies hebt aangevraagd dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Hou je mail dus goed in de gaten. Let op: Vanwege de grote hoeveelheid aanvragen kan het zijn dat het wat langer duurt voordat je een reactie van ons krijgt. We doen ons uiterste best om je zo snel mogelijk te voorzien van een reactie!

Deze actie is afgelopen, je kunt je niet meer aanmelden.

Voorwaarden gratis hosting 

Op deze actie gelden de volgende voorwaarden:

 • Je komt alleen in aanmerking voor gratis hosting of gratis hostingadvies als je een actief en bij de KVK (of voor Belgische klanten KVO) geregistreerd bedrijf bent.
 • Je komt alleen in aanmerking voor gratis hosting of gratis hostingadvies als je een horeca bedrijf hebt, een kapsalon of een beauty salon.
 • “1 jaar gratis hosting” is alleen van toepassing bij afname van een Webhosting Standard pakket op basis van 3-jarig contract.
 • Ben je nog geen SoHosted klant? Dan ontvang je een promocode ter waarde van € 47,40 (excl. BTW). Deze promocode mag alleen gebruikt worden tijdens de bestelling van een Webhosting pakket op basis van een 1-jarig of 3-jarig contract. De promocode is niet overdraagbaar. 
 • Ben je al klant bij SoHosted? Dan ontvang je geen promocode. Je krijgt een upgrade aangeboden naar een Webhosting – Standard, Pro of Premium pakket, op basis van een 3-jarig contract, en ontvangt daarbij een korting van € 47,40 (excl. BTW) voor het eerste jaar.
 • SoHosted behoudt zich het recht om aanvragen voor gratis hosting en gratis hostingadvies te weigeren of te annuleren zonder opgaaf van reden.
 • Op hostingpakketten zijn de algemene voorwaarden van SoHosted van toepassing.