SoHosted Winactie

Doe mee en win een VIP dag t.w.v. € 5.000!

 

De winnaars van de VIP winactie zijn bekend! Ga snel naar ons blog voor de winnaars van de VIP winactie!

Met onze enthousiaste service helpen we klanten om online succesvol te zijn. Klanten helpen, daar worden we bij SoHosted blij van! Met de feestdagen voor de deur, de tijd van verbondenheid en vrijgevigheid, doen we hier een schepje bovenop met een unieke winactie!

Wil jij in 2019 je online succes vergroten? Doe dan mee met onze winactie en maak kans op een SoHosted VIP dag t.w.v. € 5.000! Eén dag, speciaal voor jou, boordevol website-advies van onze specialisten.

Hoe kan je meedoen?

Meedoen is heel eenvoudig. Vul het formulier op deze pagina in en klik op ‘versturen’. Je speelt nu automatisch mee!

SoHosted VIP dag

Hoofdprijs: SoHosted VIP DAG T.W.V. € 5.000

René

René

één dag vol advies van alle SoHosted experts

Maak je klaar voor een dag die helemaal in het teken staat van het verbeteren van jouw online succes!

Hoe ziet de dag eruit?

‘S ochtends word je opgehaald door onze CEO René, hij is vandaag je privé chauffeur en brengt je ook weer thuis. Ook geeft hij zijn mobiele nummer aan je zodat je hem altijd kan bellen. Samen rijden jullie naar ons kantoor in Drachten. Onze enthousiaste medewerkers verwelkomen je hier als een echte VIP met de lekkerste koffie van Fryslân. Uiteraard ontbreken de Fryske dúmkes en oranjekoek niet.

Na een rondleiding door ons kantoor, waarbij je kennis maakt met de mensen achter SoHosted, is het tijd om aan de slag te gaan. Onze specialisten hebben je website alvast geanalyseerd en gaan je vandaag voorzien van advies om in 2019 je online succes te vergroten.

Marketing advies van onze marketeers
Onze marketeers Hindrik, Lauris, Michiel, Iwan en Jannick geven advies over hoe je meer uit je marketing kunt halen, je website gebruiksvriendelijker maakt en beter vindbaar wordt in Google.

Hindrik

Hindrik

Lauris

Lauris

Michiel

Michiel

Iwan

Iwan

Jannick

Jannick

Hosting advies van onze systeembeheerders
Het woord is aan onze systeembeheerders. Jan, Alexander, Martijn en Marco geven je advies op maat over de hostingdiensten die je afneemt bij SoHosted en hoe je meer uit je webhosting kunt halen. Met deze adviezen word je website nog sneller en stabieler.

Jan

Jan

Alexander

Alexander

Martijn

Martijn

Marco

Marco

Development advies van onze developers
Damien en Thijs, onze developers die al miljoenen regels code hebben geschreven, vertellen je alles over het belang van goede code. Ook leggen ze uit hoe je code kunt verbeteren om je website sneller en veiliger te maken.

Damien

Damien

Thijs

Thijs

Tijd voor een VIP lunch
Na een heerlijke VIP lunch in onze kantine, waarbij je onze medewerkers beter leert kennen tijdens een potje poolen, gaan we snel weer aan de slag met je online succes.

Service advies van onze klantenservice
Sikko, onze happy customer manager, gaat je samen met zijn team van klantenservice toppers vertellen over service, klanttevredenheid en het optimaal inrichten van je servicekanalen.

Sikko

Sikko

Robert

Robert

Mark

Mark

Werner

Werner

Robin

Robin

Anne

Anne

Menno

Menno

Fokke

Fokke

Joris

Joris

Afsluiting VIP dag 
De dag sluiten we natuurlijk af met een koud drankje aan de SoHosted bar. Uiteraard word je ook weer thuisgebracht! Na deze VIP dag is jouw website tip top geoptimaliseerd qua snelheid, is je code super efficiënt, staat je klantenservice als een huis en is jouw website de best vindbare website binnen je markt.

Deze hoofdprijs is alleen te winnen door klanten van SoHosted. Ben je nog geen klant? Dan speel je mee voor de tweede prijs. Wil je de hoofdprijs winnen? Verhuis dan snel je website naar SoHosted en doe mee!


2e prijs: 10x YOAST SEO Plugin training

Yoast-SEO-logo

Optimaliseer je website met Yoast SEO 

Misschien heb je wel eens van de Yoast SEO plugin gehoord? Het is de meest populaire SEO plugin die je helpt om je WordPress website beter vindbaar te maken in de zoekmachines. De plugin is gratis te gebruiken voor WordPress websites.

De plugin heeft veel mogelijkheden en instellingen en je kunt veel winst behalen door die op de juiste manier te gebruiken. Om je daarbij te helpen geven we 10x een Yoast SEO for WordPress plugin training weg van Yoast.com. In deze training leer je in een video training van twee uur hoe je de plugin op de juiste manier moet instellen.

Doe mee met onze winactie en maak kans op één van de tien Yoast SEO plugin trainingen!


Deelnameformulier winactie

Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan de winactie. De winnaars zullen we zo spoedig mogelijk bekend maken. 

Algemene voorwaarden

Bij deze winactie gelden de volgende voorwaarden!

 1. Deelnemers onder de 18 jaar zijn uitgesloten van deelname aan de winactie.
 2. De hoofdprijs kan alleen gewonnen worden door SoHosted klanten. Ben je geen klant van SoHosted? Niet getreurd, je maakt dan kans op de tweede prijs (Yoast SEO training). 
 3. Winnaars worden via de Facebook pagina van SoHosted bekend gemaakt. Houd de SoHosted Facebook pagina in de gaten. Daarnaast zullen we per e-mail contact opnemen met de winnaars.
 4. Wanneer een winnaar niet binnen 5 werkdagen reageert kan SoHosted besluiten de prijs aan iemand anders uit te keren.
 5. Gebruik van de ter beschikking gestelde prijs is voor risico van de winnaar van de prijs. SoHosted kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de gewonnen prijs.
 6. SoHosted is gerechtigd deelnemers te diskwalificeren of uit te sluiten van deelname als zij van mening is dat zij niet conform de Algemene voorwaarden van de prijsvraag handelen, dan wel zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen tot de winactie of het verloop daarvan op oneerlijke wijze beïnvloeden.
 7. SoHosted is gerechtigd te allen tijde naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze Algemene voorwaarden gedurende de looptijd van de winactie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de winactie te staken, te wijzigen of aan te passen vanwege haar moverende redenen, zonder dat SoHosted daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer.
 8. De winnaars van de prijzen zullen tot stand komen door een loting. 
 9. Medewerkers van SoHosted zijn uitgesloten van deelname aan deze winactie.
 10. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 11. De winnaar van de SoHosted VIP dag gaat ermee akkoord dat tijdens de VIP dag foto’s en video’s worden gemaakt voor publicatie op de website van SoHosted en op sociale media.
 12. De winactie loopt van 19-12-2018 tot 31-12-2018.