Ubuntu VPS

Ubuntu-vps

Je eigen Ubuntu VPS binnen enkele minuten online

Wat is Ubuntu?

Ubuntu is de meest bekende Linux distributie. Het is uitermate geschikt voor servers en wordt daarnaast ook gebruikt op computers, tablets en smartphones. De ontwikkeling van Ubuntu wordt geleid door het Engelse bedrijf Canonical Ltd. Vanaf slechts € 4,95 per maand heb je al een eigen Ubuntu VPS, voor het gebruik van Ubuntu hoef je namelijk geen licentiekosten te betalen!

Wat is een Ubuntu VPS?

Wanneer je een Ubuntu VPS bestelt, ontvang je bij ons een unmanaged VPS waar de door jou gekozen Ubuntu versie op geïnstalleerd is. Een VPS (Virtual Private Server) is een virtuele server waarbij de resources niet gedeeld worden met andere gebruikers. Klanten kiezen vaak voor een VPS vanwege de hoge uptime, snelle laadtijden en schaalbaarheid.

Bij de oplevering van je Ubuntu VPS is Ubuntu al geïnstalleerd waardoor je meteen met je VPS aan de slag kan. Je Ubuntu VPS is bij SoHosted ontzettend snel vanwege 100% SSD opslag en heeft een hoge uptime dankzij het gebruik van High Availability, downtime komt hierdoor nauwelijks voor.

Welke Ubuntu versies kan ik kiezen bij een Ubuntu VPS?

Je kunt bij ons kiezen uit de volgende Ubuntu versies:

 

Ubuntu 12.04 LTS € 0,00
Ubuntu 14.04 LTS € 0,00

Op de server configureren pagina kan je de gewenste Ubuntu versie selecteren. In de winkelwagen wordt de prijs automatisch berekend.

 


Direct je Ubuntu VPS online? Configureer VPS

De voordelen van een Ubuntu VPS

Binnen paar minuten online

Snel je VPS online

Je hoeft niet te wachten, je VPS wordt na je bestelling binnen enkele minuten opgeleverd. Je kan dus direct aan de slag!

Geen gedoe, direct klaar voor gebruik

Direct klaar voor gebruik

Je VPS wordt direct opgeleverd met een geïnstalleerde Ubuntu versie. Je hoeft niet eerst het OS nog te configureren.

Makkelijk te beheren

Makkelijk te beheren

Met het webbased control panel van VMware (vSphere Web Client) beheer je eenvoudig en simpel overal je VPS.


Automatische backups

Automatische backups

Met onze backupdienst kunnen wij geheel automatisch de backups van de Ubuntu VPS voor je regelen.

Snelle laadtijden

Snelle laadtijden

Met een Ubuntu VPS heb je een eigen server die je niet hoeft te delen met anderen. Hierdoor laden je applicaties en websites veel sneller.

SSD opslag

Geoptimaliseerde installatie

Heb je nog meer snelheid nodig? Kies dan voor SSD opslag. SSD opslag is tot 20 keer sneller is dan SAS opslag.


Veelgestelde Ubuntu VPS vragen

Ga naar de VPS configureren pagina, kies daar voor ‘unmanaged’ in stap 1 en kies in stap 2 het pakket dat je wilt hebben. In stap 3 kies je voor applicatie VPS en dan Ubuntu.
Je Ubuntu VPS is per maand aan te passen en opzegbaar. Wij kennen geen langdurige contracten of opzegtermijnen. Zelfs tot 5 minuten voor de verlenging kun je je Ubuntu VPS nog opzeggen of wijzigen waarna je nieuwe tarief per direct ingaat.
1 maand. Je kunt je Ubuntu VPS dus maandelijks opzeggen als je dat wilt. Je zit bij ons niet vast aan lange vervelende contracten.
Wanneer je kiest voor een Ubuntu VPS krijg je een unmanaged VPS waar op alvast Ubuntu als besturingssysteem is geïnstalleerd. De gewenste Ubuntu versie kan je kiezen in stap 3 van de pagina VPS configureren.
Wanneer je een vraag hebt over je Ubuntu VPS kan je kijken of je het antwoord kan vinden tussen onze veelgestelde vragen.Een Ubuntu VPS is bij ons een unmanaged VPS. Bij een unmanaged VPS kunnen wij geen ondersteuning leveren op het gebied van serverconfiguratie en serverbeheer. Wanneer je wilt dat wij het beheer en de configuratie van de server doen kies je voor een managed VPS.Voor algemene vragen over je VPS kun je bij ons terecht door het invullen van het contactformulier, door een e-mail te sturen naar info@sohosted.com of door te bellen met telefoonnummer: 0512-571640.
Op de officiële Ubuntu website staat veel documentatie over Ubuntu die je kan raadplegen. Wanneer je een specifieke vraag hebt kan je deze ook op de Ubuntu website stellen. Binnen de Ubuntu community zijn er vrijwel altijd mensen die je kunnen helpen.