Referenties

Lees hier wat anderen over SoHosted zeggen

Mogen we jou ook verwelkomen als blije klant?

Enkele klanten die al VPS hosting bij SoHosted hebben

  • Seats and Sofas
  • Dutchy design
  • planitworks
  • Reda
  • geschenkbezorgen.nl
  • Speak.nl
  • YNS IT Solutions
  • Reclamebureau RAM

Voorbeelden van hoe klanten onze VPS hosting gebruiken

Iwan

Ravelin

We gebruiken bij Ravelin een unmanaged VPS van SoHosted. Bij het kiezen van de juiste VPS configuraties en de juiste software heeft SoHosted ons enorm geholpen.” Benieuwd naar de ervaringen van ICT bedrijf Ravelin met de diensten van SoHosted? Lees dan de case study van Ravelin.

– Iwan van Ee – Mede-eigenaar Ravelin B.V.

Bekijk Case Study


Wouter

Freez.it

Bij Freez.it willen we flexibel blijven en snel inspringen op ontwikkelingen. Om die reden maken we gebruik van het VPS platform van SoHosted. Het is een betrouwbare, professionele club met snel en persoonlijk contact.” Ben je benieuwd hoe ICT bedrijf Freez.it onze unmanaged VPS gebruikt? Lees dan de case study.

– Wouter Jorritsma – Eigenaar en ICT adviseur Freez.it

Bekijk Case Study


Yns

YNS

“YNS Automatisering is ruim tien jaar klant bij Sohosted. Snel reageren, de persoonlijke benadering, het meedenken met de klant en het leveren van maatwerk zorgt ervoor dat wij na tien jaar nog steeds erg tevreden zijn!”

– Directie YNS


robert

Trisal B.V.

“We waren toe aan een nieuwe server, maar waren het zat om naast de software ook de hardware te moeten beheren. De schaalbaarheid van het aantal servers en de capaciteit van de server maken het een erg aantrekkelijk product.”

– Robert Salomons – Directeur Trisal B.V.

Karin

Bronwasser websites

Als WordPress-specialist maakt Karin van Bronwasser Websites al meer dan 10 jaar gebruik van de diensten van SoHosted. Een aantal jaren geleden maakte ze naar volle tevredenheid de overstap naar een eigen Managed VPS zodat ze zelf hosting kon gaan aanbieden. Ben je benieuwd hoe Bronwasser websites onze reseller hosting gebruikt? Lees dan deze case study!

– Karin Bronwasser – Eigenaar Bronwasser websites

Bekijk Case Study


T. André

Dutchy Design

“Als (online) reclamebureau waren wij op zoek naar een turnkey oplossing waarmee we konden groeien zonder beperkingen. In deze tijd kan je niet zonder virtualisatie. We werken dankzij SoHosted een stuk efficienter. We zijn zeer tevreden!”

– T. André de la Porte – Eigenaar Dutchy Design


ramreclame

Ram Reclame

“Als reclamebureau hosten wij de websites van onze klanten op een VPS bij SoHosted. We hebben in SoHosted een betrouwbare partner met een solide VPS dienst gevonden. We zijn erg tevreden over de service.”

– A. Wekema & A.Smith – Ram Reclame

Erik

PlanIt Works

PlanIt Works maakt sinds 2013 gebruik van het VPS platform van SoHosted voor het hosten van haar eigen CMS TweeGo. De unmanaged VPS’en met VMware zorgen voor een stabiel platform en minder beheerkosten. Meer weten over hoe software ontwikkelaar PlanIt Works gebruik maakt van onze unmanaged VPS dienst? Bekijk dan de case study.

– Erik van den Berg – Mede-eigenaar PlanIt Works

Bekijk Case Study

andy

LeadIncentive

“Ik host vier commerciële websites op 1 VPS van SoHosted. De schaalbaarheid van mijn VPS vind ik erg belangrijk, deze groeit mee met het aantal bezoekers. SoHosted biedt een goede prijs voor veel service.”

– Andy Kalbvleesch – LeadIncentive


jeroen

TimeTell

“Voor ons is hosting heel belangrijk omdat het een integraal onderdeel van ons tijdregistratieproduct is. Wij zijn heel tevreden met SoHosted, omdat ze net als wij snel, flexibel en betrouwbaar zijn.”

– Jeroen van der Meer – TimeTell

sas

Seats and Sofas

“Seatsandsofas.com wordt gehost op een Managed VPS bij SoHosted. De prijs-kwaliteitverhouding vind ik erg goed. Dit door hun pro-actieve houding, goede persoonlijke service en hoge uptime.”

– Ronald Leemans – Seats and Sofas

Tim

Geschenkbezorgen.nl

“SoHosted heeft ons altijd uitstekend geadviseerd bij technische vraagstukken om ons groeiend aantal klanten en dataverkeer antwoord te bieden. Onze websites draaien al jaren soepel en migraties in het verleden gingen probleemloos. Daarnaast is de support uniek waar het verder kijkt dan enkel de hosting om snel een oplossing te vinden. “

– Tim van den Bogaard – Geschenkbezorgen.nl


Remco

Retail Data BV

“REDA is importeur en leverancier in Nederland en België van diverse afrekensystemen. Voor het hosten van onze Magento webshop hebben we SoHosted ingeschakeld. Lage tarieven, een hoge uptime en een opmerkelijk goede klantenservice. “

– Remco Stel – Marketing Manager Retail Data BV

SoHosted VPS referenties

Onze klanten zijn erg blij

EN WIJ OOK! ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET 5 STERREN!


Trustpilot SoHosted

843 recensies:

1845 recensies:

Hostingwijzer

560 recensies:

Dit wordt er gezegd op twitter

Met fantastische support van @SoHosted de webshop van @BinkFournituren weer een stap verder geholpen! #VPS #webshop

Verhuisd naar @SoHosted Eindelijk een provider die doet wat ie moet doen en meer. Complimenten, blij met mijn overstap!

Karin Bronwasser

Vandaag weer even een akkefietje met een andere provider. Merk ik toch wel dat de service van @SoHosted echt goud is. Toppers!!! :)

Klaar om aan de slag te gaan met je server? Bestel een vps