Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

 

Inleiding

Ben je benieuwd hoe onze diensten in de praktijk worden gebruikt? Lees dan deze case study over hoe Iwan van Ee onze webhosting én VPS succesvol inzet voor zijn werk bij Ravelin én zijn werk als fotograaf bij Flower and the Dog.

De resultaten? Door de snelle VPS servers kan Ravelin nog beter haar klanten helpen. Daarbij komt dat Iwan als fotograaf leuk gebruik heeft gemaakt van de nieuwe domeinnamen zoals .photo en .pictures! Met de nieuwe domeinextensies is er een makkelijk te onthouden mailadres bedacht.

Over Ravelin

Ravelin is een IT-bedrijf dat haar klanten helpt met diverse IT oplossingen. Door maatwerk te leveren met tools en applicaties. Zo biedt Ravelin bijvoorbeeld de bouw van een eigen app voor MKB ondernemers. Gemakkelijk en snel een app laten bouwen, maar wel zelf onderhouden? Ravelin helpt.

Daarnaast is Iwan van Ee eigenaar van fotostudio Flower and the Dog. Hier worden vele portretten en gebeurtenissen op een mooie manier vastgelegd.

Ravelin logo
Branche: ICT


Aantal medewerkers: 5


Dienst: Unmanaged VPS


Website: Ravelin.nl
Iwan-van-Ee
Als je SoHosted belt met een vraag zijn er mensen met kennis die mij helpen. Snelheid van de hosting en management interface is ook prima, maar de goede hulp bij vragen heeft de doorslag gegeven.
Iwan van Ee – Mede-eigenaar Ravelin B.V. & Eigenaar Flower and the Dog

De uitdagingen

De uitdaging was om te zoeken naar een hosting partner die Ravelin kan helpen met de keuzes voor de juiste VPS configuraties en de juiste licentie software die nodig waren voor de eigen server.

Met een eigen server wordt een hogere efficiëntie nagestreefd. “We willen klanten efficiënter laten werken door verbeterde of ontwikkelde tools waardoor de omzet in winst kan worden omgezet.”

 

Groei


VPS oplossing Ravelin b.v.

De oplossing

Voor Ravelin is het belangrijk dat alles erg intuïtief werkt. Ravelin heeft genoeg technische kennis in huis. Zodoende heeft Ravelin gemakkelijk gebruik kunnen maken van de VPS en hosting van SoHosted. “Het was echt allemaal súper makkelijk. Omdat we zelf software ontwerpen zou je kunnen zeggen dat het vanzelfsprekend is dat wij wat meer snappen, maar hierdoor bekijken we het ook vanuit een veel kritischer oogpunt.”

“Wij zoeken vooral technische hulp in een hosting bedrijf. Inmiddels maken we ook gebruik van VPS-servers, waar we ook prima worden geholpen. Zelfs als we een vraag hebben over een unmanaged server die wij hebben draaien wordt er meegedacht over een oplossing als er een probleem is.

Niet altijd is er direct een oplossing voorhanden, maar dan wordt er gezegd dat we erover worden terug gebeld. Dit gebeurt dan ook altijd op dezelfde dag! Er wordt gedaan wat er wordt beloofd!

Voor fotostudio Flower and the Dog maakt Iwan daarnaast ook regelmatig foto’s. “Als ik heb gefotografeerd tijdens bijvoorbeeld een concert en mensen vragen waarvoor het is dan hoeven ze alleen maar mijn naam te onthouden zeg ik dan. “Iwan”, en wat deed Iwan dan? Hij nam een foto ;) iwan@tooka.photo, voilà. De reacties zijn erg leuk hierop en het lijkt erop dat dit best wel blijft hangen. Een minpuntje is wel dat nog niet alle formulieren op verschillende websites deze gLTDs accepteren.”


Het resultaat

Voor Ravelin was het starten met de diensten van SoHosted erg gemakkelijk. Door de technische kennis bekijkt Ravelin het geheel vanuit een veel kritischer oogpunt. Ook wij maken gebruikersinterfaces die er goed uit moeten zien, begrijpbaar moeten zijn en intuïtief in het gebruik.”

Handig gebruik van nieuwe gTLDs

Handig gebruik van gTLDs

Het creatieve gebruik van gTLDs als .photo en .pictures zorgt voor een vergrote herkenning. Domeinnamen, e-mailadressen en het bedrijf wordt zo een stuk sneller herkend en onthouden.

efficientie

Verbeterde efficiëntie

Één van de uitdagingen was om Ravelin haar eigen klanten efficiënter te laten werken. Door de snelle hosting en de service wordt de efficiëntie verbeterd. “Als je belt met een vraag zijn er mensen met kennis die mij helpen.”

Snelle VPS

Snel klaar voor gebruik

In samenwerking met SoHosted is de keuze gemaakt voor een geschikte VPS server en de benodigde licenties. “Verder is het managen van de site met databases en mailadressen prima verzorgd en duidelijk in gebruik.”

Wil jij ook zulke resultaten?

Probeer onze razendsnelle VPS

Verlaag je kosten en optimaliseer je uptime en snelheid. Onze VPS hosting is maandelijks opzegbaar. Zo zit je nooit vast aan lange contracten. Probeer onze VPS op basis van VMware en SSD storage voor razendsnelle prestaties nu 30 dagen uit. Niet goed? Geld terug!

 
Lees meer over VPS

Bespreek je uitdagingen met ons

We houden bij SoHosted van het helpen van mensen. Goede diensten leveren, eerlijk communiceren en problemen voor klanten oplossen. We bekijken graag je uitdagingen met je, om samen tot een goede oplossing te komen, dus neem gerust contact met ons op.

 
Neem contact op