Inleiding

Ben je benieuwd hoe onze diensten in de praktijk worden gebruikt? Lees dan deze case study over hoe Karin Bronwasser van Bronwasser Websites onze VPS diensten succesvol inzet voor haar klanten.

Door de overstap te maken van shared hosting naar een Managed VPS heeft Karin Bronwasser kunnen besparen op haar IT kosten en kan ze nu een stuk efficiënter werken.
 

Over Bronwasser Websites

Al vanaf 2005 bouwt Bronwasser Websites al haar websites voor klanten in WordPress. Als ZZP-er beheert Karin zo’n 150 WordPress websites en heeft ze al meer dan 250 websites mogen bouwen.

Bronwasser Websites maakt volledige websites voor ieder budget, van ontwerp, de bouw tot de ondersteuning van websites, webshops en blogs.

Bronwasser Websites
Branche: Multimedia


Aantal medewerkers: 1


Dienst: Managed VPS SSD


Website: Bronwasserwebsites.nl

 

Karin Bronwasser
Het gevoel dat ik er met mijn VPS absoluut niet alleen voor sta heeft mij sterker gemaakt als bedrijf.
Karin Bronwasser – Eigenaar Bronwasser Websites

 

De uitdagingen

Toen Karin Bronwasser ruim 10 jaar geleden klant bij SoHosted is geworden, was Bronwasser Websites als bedrijf nog niet zolang actief. Het is in die fase belangrijk om genoeg aandacht te richten op het leveren van websites waar de klant tevreden mee is.

Om te kunnen groeien als bedrijf lag in het begin daarom vooral de focus op de eigen diensten, en minder op het server-technische aspect.

“Ik weet veel van WordPress en websites, maar niet veel van servers. Ik laat dit deel dus graag aan jullie over.”

 

Groei


VPS oplossing PlanIt Works
 

De oplossing

Als websitebouwer zijn je serverprestaties voor je klanten van groot belang. Omdat het beheren van vele websites met eigen hostingpakketten steeds tijdsintensiever werd, is besloten om de overstap naar een Managed VPS te maken. Door hierbij ook te kiezen voor een VPS met SSD opslag zijn de prestaties voor Bronwasser Websites tot 20x hoger dan bij een traditionele SAS opslag. Door de VMware High Availability oplossing hebben VPS-en de afgelopen twee jaar een uptime gehaald van 99,9%.

Door voor reseller hosting te kiezen heeft Bronwasser Websites haar eigen diensten kunnen uitbreiden. Op deze manier kunnen klanten bij Bronwasser Websites voor nog meer oplossingen terecht. “Met een Managed VPS heb ik de flexibiliteit om zelf pakketten aan te maken en kunnen gemakkelijk tijdelijke werkdomeinen aangemaakt worden.

“SoHosted heeft me van begin af aan bijgestaan bij het overgaan van al mijn shared pakketten naar de VPS. Ze hebben als eerste berekeningen uitgevoerd om te kijken of het voor mij voordeliger was om over te gaan op de VPS of dat er dan geld bij zou moeten. Toen bleek dat het uit kon heb ik de stap gewaagd. Langzaam heb ik alle pakketten overgeheveld naar de VPS. Hier heb ik nog nooit spijt van gehad. In overleg met SoHosted wordt de VPS regelmatig uitgebreid om een zo goed mogelijke prestatie van de websites te krijgen.””


Het resultaat

 
Door te kiezen voor een VPS van SoHosted heeft Bronwasser Websites haar IT kosten kunnen verlagen. Door een snelle server kan Bronwasser Websites haar klanten nu nog beter helpen. Daarbij komt dat “onbekende sites” op de server niet langer voor overlast kunnen zorgen, dit in tegenstelling tot Shared hosting. De hele server wordt nu door Bronwasser Websites zelf gebruikt.


Omdat het een Managed VPS is heb ik eigenlijk alleen te maken met de pakketten. Het servergedeelte regelt SoHosted helemaal voor mij. Ideaal :-)
Lagere IT kosten

Lagere IT kosten

Bronwasser Websites heeft haar hosting kosten per klant kunnen verlagen door over te gaan naar een Managed VPS.

“Wanneer ik extra ruimte nodig heb, verdeelt elk pakket dat ik toevoeg de kosten over meer klanten waardoor ik aan de eindstreep meer overhoud.”

Schaalbare VPS

Meer flexibiliteit

Door een VPS van SoHosted te kiezen kan Bronwasser Websites zelf haar pakketten samenstellen en op maat maken. Zo heeft Karin Bronwasser de flexibiliteit om wat extra’s voor haar klanten te doen en om tijdelijke werkpakketten te maken, zonder dat dit steeds apart moet worden aangevraagd.

SSD VPS

Verbeterde sitesnelheid

Door de VPS met SSD opslag zijn de websites van Bronwasser Websites aanzienlijk sneller geworden. Dit wordt ook opgemerkt door haar eigen klanten.

“Klanten die elders vandaan komen merken op dat de sitesnelheid is verbeterd.”

Wil jij ook zulke resultaten?

Probeer onze razendsnelle VPS

Verlaag je kosten en optimaliseer je uptime en snelheid. Onze VPS hosting is maandelijks opzegbaar. Zo zit je nooit vast aan lange contracten. Probeer onze VPS op basis van VMware en SSD storage voor razendsnelle prestaties nu 30 dagen uit. Niet goed? Geld terug!

 
Lees meer over VPS

Bespreek je uitdagingen met ons

We houden bij SoHosted van het helpen van mensen. Goede diensten leveren, eerlijk communiceren en problemen voor klanten oplossen. We bekijken graag je uitdagingen met je, om samen tot een goede oplossing te komen, dus neem gerust contact met ons op.

 
Neem contact op