Windows VPS

Je eigen razendsnelle Windows VPS door NVMe SSD

Snel aan de slag met je eigen Windows VPS

Wat is een Windows VPS?

Een Windows VPS is bij ons een unmanaged VPS waar een bepaalde Windows versie als besturingssysteem op staat. Een VPS is een virtuele server waarbij de resources niet gedeeld hoeft te worden met anderen. Klanten kiezen vaak voor een VPS vanwege de hoge uptime, snelle laadtijden en schaalbaarheid.

Bij de oplevering van de Windows VPS is Windows al geïnstalleerd waardoor je dus meteen met je Windows VPS aan de slag kan. We hebben veel ervaring met Windows hosting omdat we al in 2003 zijn gestart met Windows hosting, we hebben nauw met PHP samengewerkt en bijgedragen aan de ontwikkeling van PHP op Windows.

Razendsnel door 100% NVMe SSD
Doordat onze Windows VPS’en gebruikmaken van 100% NVMe SSD opslag zijn je websites en applicatie altijd razendsnel. Door gebruik te maken van High Availability komt downtime nauwelijks voor op ons platform.

Heb je liever geen technisch gedoe? Kies dan voor een Managed VPS met Windows! Wij zorgen dan voor het technische beheer van je VPS.

DE VOORDELEN VAN EEN WINDOWS VPS

Razendsnel online

Snel je VPS online

Net als onze klanten houden wij niet van wachten, je Windows VPS wordt daarom na je bestelling zo snel mogelijk opgeleverd. Kan je direct aan de slag!

direct klaar voor gebruik

direct-klaar

Je VPS wordt opgeleverd met een geïnstalleerde Windows versie. Je hoeft niet eerst het OS nog te configureren.

Makkelijk te beheren

Makkelijk te beheren

Je beheert je VPS eenvoudig via het webbased control panel in Mijn SoHosted. Zo beheer je simpel en overal waar je bent je VPS.


Automatische backups

Automatische updates

Voor het maken van back-ups werken wij samen met Acronis Cloud Backup, de nummer 1 back-up oplossing. Voor je unmanaged VPS kun je hier een abonnement voor afnemen.

Snelle laadtijden

Snelle laadtijden

Met een Windows VPS heb je een eigen server die je niet hoeft te delen met anderen. Hierdoor laden je applicaties en websites veel sneller.

NVMe SSD opslag

SSD opslag

Je Windows VPS maakt gebruik van Ceph NVMe SSD opslag.  NVMe SSD opslag is tot wel 20 keer sneller dan SAS opslag.


Windows VPS aanvragen

We zijn druk bezig om Windows VPS’en bestelbaar te maken op ons gloednieuwe VPS platform. Heb je interesse in een Windows VPS? Vul dan onderstaande formulier in, we nemen dan contact met je op zodat jij als eerste gebruik kunt maken van een Windows VPS op ons gloednieuwe VPS platform met de allernieuwste technieken.

Onze klanten zijn erg blij

EN WIJ OOK! JULLIE BEOORDELEN ONS NAMELIJK MET EEN 9.2!

sohosted-referenties-smiley

Trustpilot SoHosted

843 recensies:

1845 recensies:

Hostingwijzer

560 recensies:

Veelgestelde Windows VPS vragen

Heb je interesse in een Windows VPS? Vul dan het formulier in op deze pagina, we nemen dan contact met je op om je wensen te bespreken.

Op dit moment is de exacte prijs van een Windows VPS nog niet bekend. Zodra onze nieuw Windows VPS’en beschikbaar zijn kunnen we je meer vertellen over de prijs.

Lange contracten doen we niet aan, dus je hebt bij ons een contract van 1 maand wanneer je kiest voor unmanaged. Je kunt je Windows VPS dus maandelijks opzeggen of wijzigen als je dat wilt. Bij een Managed Windows VPS is de contractduur 3 maanden. 

Wanneer je kiest voor een Windows VPS krijg je een unmanaged VPS waar op alvast Windows als besturingssysteem is geïnstalleerd.

Een Windows VPS is bij ons ook mogelijk als een managed VPS. Bij een managed VPS zorgen onze specialisten voor de serverconfiguratie en serverbeheer. 

Wanneer je een vraag hebt over je Windows VPS kan je kijken of je het antwoord kan vinden tussen onze veelgestelde vragen.
Voor algemene vragen over je VPS kun je bij ons terecht door het invullen van het contactformulier, of neem contact op via onze livechat.

Op de officiële Windows website staat veel documentatie over Windows die je verder kan helpen.