Drupal hosting

Razendsnelle Drupal hosting met SSD opslag

Uitstekende Drupal hosting met persoonlijke service

Zoek je betrouwbare en razendsnelle Drupal hosting voor je Drupal website? Op onze webhosting pagina vind je onze hostingpakketten, die allemaal geschikt zijn voor Drupal. Wanneer je kiest om je Drupal website bij ons te hosten is deze altijd snel en stabiel. We kunnen ons voorstellen dat je soms vragen hebt over je Drupal website, onze persoonlijke klantenservice helpt je dan graag.

Drupal Hosting SSD
Razendsnel door 100% SSD opslag
Een razendsnelle Drupal website? Kies dan voor onze webhosting met Drupal ondersteuning! Al onze hostingpakketten maken gebruik van 100% SSD opslag. Hierdoor is je website tot wel 50% sneller dan bij traditionele opslag. Je Drupal website zal dus razendsnel laden. Dit is niet alleen prettig voor je bezoekers maar draagt ook bij aan een hogere positie in de zoekmachines.
Drupal hosting installer
Drupal installeren met één klik

Geen technisch gedoe meer met het installeren van Drupal op je hostingpakket. Onze Drupal hostingpakketten geven je de beschikking over een one-click installer. Zo installeer je eenvoudig en binnen één minuut Drupal op je hostingpakket. Je kunt dus direct aan de slag met je Drupal website.

Open source CMS
Drupal is gratis te gebruiken, dit komt omdat het een open source Content Management Systeem (CMS) is. Wereldwijd werken vele ontwikkelaars aan Drupal waardoor er regelmatig nieuwe versies worden gelanceerd. De vele gratis templates en plugins die door ontwikkelaars zijn gemaakt zorgen dat je snel een uitgebreide en professionele Drupal website kan opzetten. Drupal is enorm veelzijdig en wordt daarom veel gebruikt door grote organisaties. De bekendste gebruiker van Drupal is het Amerikaanse Witte Huis met de website whitehouse.gov.

Welk hostingpakket is geschikt voor mij?

Al onze webhosting is standaard geschikt voor het gebruik van Drupal. Welk hostingpakket je het beste kan kiezen hangt daarom af van je eisen, de grootte van de website en het aantal bezoekers.

Kleine tot middelgrote websites
Ga je voor het eerst aan de slag met Drupal of heb je al een kleine tot middelgrote website? Dan is onze webhosting voor jou de juiste keuze. Dankzij 100% SSD opslag en eigen CPU en RAM is je Drupal website dan al razendsnel. Je hebt al een hostingpakket vanaf € 3,95 per maand! Bovendien kan je bij onze hosting gebruikmaken van een SSL certificaat om je website te beveiligen.

Grote websites met veel bezoekers
Wanneer je een hele grote Drupal website hebt met veel bezoekers dan is een eigen server zoals een Managed VPS het beste.
Je krijgt dan je eigen virtuele server met nog meer rekenkracht en stabiliteit voor de allerbeste prestaties. Bovendien kan je op een VPS meerdere (Drupal) websites draaien.

De voordelen van een Drupal website

Gratis!

Gratis Drupal CMS

Drupal is open source software en kun je daarom gratis downloaden en installeren! De meeste plugins en thema’s zijn ook gratis, lekker goedkoop dus.

Zoekmachine vriendelijk

Zoekmachine vriendelijk

Drupal is zo ingericht dat zoekmachines jouw website of blog snel kunnen vinden. Hierdoor krijg je gemakkelijk veel bezoekers uit zoekmachines zoals Google of Bing.

Makkelijk te beheren

Makkelijk te beheren

Geen gedoe met het plaatsen van teksten en afbeeldingen of andere zaken? Met Drupal doe je dit heel eenvoudig, zonder echte programmeerkennis.


Eenvoudig updaten

Drupal updates

Regelmatig komen er nieuwe versies van Drupal met nieuwe features en andere verbeteringen. Updaten gaat eenvoudig via het CMS.

Snelle laadtijden

Snelle Drupal hosting

Een Drupal website bestaat uit relatief lichte software. In combinatie met de snelle SSD servers van SoHosted zorgt dit voor snelle laadtijden.

Snel een professionele website

Snel een professionele website

Er zijn veel gratis en goedkope thema’s en plugins beschikbaar waardoor je snel een professionele website hebt zonder hoge kosten.

Direct met je Drupal website aan de slag?

Drupal hosting vanaf € 3,95 p/mnd!

Drupal hosting – Wat krijg ik?

Wanneer je kiest voor Drupal hosting krijg je na je bestelling een hostingpakket dat geschikt is voor Drupal. Vervolgens kun je eenvoudig Drupal op je hostingpakket installeren via de one-click installer. Na de installatie van Drupal heb je een CMS om gemakkelijk je website mee te beheren. Daarnaast krijg je toegang tot ons control panel waarmee je je webhostingpakket, domein en e-mail kunt beheren.

Voordelen van Drupal hosting en Drupal

  •   Snelle hosting en daardoor een snelle Drupal website
  •   Optimale serverconfiguratie zodat je plugins goed werken
  •   Uitstekende klantenservice voor problemen of vragen over Drupal Hosting
  •   Gebruiksvriendelijk en gratis open source CMS
  •   “What you see is what you get”-editor
  •   Eenvoudig nieuwe berichten en pagina’s opmaken en plaatsen
  •   Keuze uit veel (gratis) thema’s en handige plugins
  •   Uitgebreide documentatie
  •   Handige community voor vragen en hulp

Veelgestelde Drupal hosting vragen

Doordat Drupal een open source software pakket is kun je het gratis gebruiken. De totale kosten hangen af van welk webhostingpakket je hebt gekozen. Je hebt al een Drupal website vanaf € 4,95 per maand (.nl domeinnaam + webhosting standard). Wil je een eigen server voor je Drupal website? Kies dan een Managed VPS voor de allerbeste prestaties.
Je kunt bij onze webhosting kiezen voor een contractperiode van één maand, één jaar of drie jaar. Hierna wordt de contractperiode verlengd tenzij je deze minimaal 14 dagen van te voren stop zet. Na het eerste jaar is dit contract maandelijks op te zeggen. Je zit bij ons dus niet vast aan lange, vervelende contracten.
Drupal is een gratis open source CMS voor het maken van websites of blogs. Drupal biedt jou een professionele en betrouwbare basis om een website te bouwen en te beheren en staat bekend om de uitgebreide mogelijkheden. Met Drupal kan je eenvoudig nieuwe content aanmaken en plaatsen zonder veel technische kennis.
We ondersteunen de nieuwste versie van het Drupal CMS. Deze kan je eenvoudig installeren via het Plesk control panel met behulp van de one-click installer.
Meer informatie over Drupal kun je vinden op de Drupal website. Drupal heeft een grote community waar je terecht kunt voor informatie, vragen, thema’s en plugins.
Wanneer je nog vragen hebt over Drupal hosting dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Dit kun je doen door contact op te nemen via onze contactpagina.